Yandex Metrica

Fenerbahçe kaybetti! Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar sözleriyle bombaladı: Senin cesaretin yok

Fenerbahçe kaybetti! Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar sözleriyle bombaladı: Senin cesaretin yok

Son dakika haberleri... Trabzonspor puan kaybettiği 16.haftada Gaziantep'e yenilen Fenerbahçe'de kazan kaynıyor. Karşılaşma sonrası spor yazarları Vitor Pereira'yı hedef aldı.

Spor

23.01.2024, 18:28

Süper Lig'in 16.haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-2 yenilen Fenerbahçe'de Vitor Pereira yeniden tartışma konusu oldu.

Koltuğu sallantıda olan Portekizli için spor yazarları değerlendirmelerde bulundu.

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Sergen Yalçın'dan sonra Pereira'ya da yolun göründüğünü belirtti.

Mesut Özil'in attığı golden sonra ortaya çıkan görüntünün dikkat çektiğini aktaran Toroğlu, "Mesut attığı golden sonra yedek kulübesine yöneldi, teknik adam da ona doğru hareket etti ama fazla cesareti yoktu. Nitekim Mesut, teknik adama gitmedi ve futbolcu arkadaşlarına yöneldi. Onu hiç sallamadı, tekrar sahaya döndü. Mesut Özil'in olduğu yerde Vitor Pereira'nın olma şansı bence yok. Düşünün hafta sonu büyük maç oynanacak diyoruz; iki büyüğün de büyüklükleri var ama futbolları küçük." dedi. 

Ali Koç, U19 takımına moral verdi: Fenerbahçe tarihi gelecekte sizlerden bahsedecek! Ali Koç, U19 takımına moral verdi: Fenerbahçe tarihi gelecekte sizlerden... Haberi Görüntüle

AHMET ÇAKAR: CRESPO HAYATININ MAÇINI OYNADI

"Fenerbahçe iyi oynadığı maçı yediği amatörce gollerle kaybetti. Şampiyonluk yarışında önemli bir yara ve camia açısından da sıkıntılı bir durum. Önce Gustavo'dan söz edelim. Yenilen iki golde de hatası var. İlkinde topu kaptırdı, Antepli 50 metreden gol attı. Penaltı öncesi yine Gustavo kaptırdı, frikik oldu. Ardından da penaltı ve Fenerbahçe gol atacağı dakikalarda hep gol yiyen taraf oldu."

"Mesela Crespo belki de hayatının maçını oynadı. Oyunun hiçbir bölümü için Fenerbahçe kötü oynadı, mücadele etmedi diyemeyiz ama defansif anlamda söylenecek çok şey var. Bu tür maçları bu şekilde kaybetmek moral bozucu ve yavaş yavaş ligden kopmak anlamı taşıyor. Hiç kimse hakem demesin... Bana göre Atilla Karaoğlan fevkalade bir maç yönetti. Verdiği penaltı yüzde 100 doğru. Ferdi'nin acemiliği, panikle rakibine vurdu."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading