Fenerbahçe için sürpriz teknik direktör iddiası: Bir duyum aldım temas var
Sabah Gazetesi yazarı Ömer Üründül, bugünkü köşe yazısında Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörleri ile ilgili flaş bir iddiayı gündeme getirdi.

Ligde oynanan son dört maçtan bir puanla ayrılan ve lider Trabzonspor'un 9 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira topun ağzında. Galatasaray derbisine çıkıp çıkmayacağı bile şüğpheli olan Pereira2nın yerine yeni hoca gelip gelmeyeceği henüz netlik kazanmadı. Sabah Gazetesi yazarı Ömer Üründül, bugünkü köşe yazısında Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörleri ile ilgili flaş bir iddiayı gündeme getirdi.
AYKUT KOCAMAN GELİR Mİ?
Ömer Üründül, Fenerbahçe ile ilgili yaptığı değerlendirmelerde şu ifadeleri kullandı; "Ben yerli olacağını düşünmüyorum. Çünkü Emre Belözoğlu Başakşehir'e gitti ve orada da başarılı bir performansa imza atıyor. Boşta olan Aykut Kocaman'a teklif gitse bile, daha önce yaşanan olaylardan dolayı onun bu görevi kabul etmemesi gerektiğini düşünüyorum.''
'ÖMER ERDOĞAN İLE TEMAS VAR'
Duyum aldığını belirten Ömer Üründül, "Bir duyum aldım, 'Ömer Erdoğan ile temas var' diye. Ama onun da şu aşamada doğru olacağını düşünmüyorum. Kendisi Hatay'da başarılı bir performans sergiliyor. Karagümrük'ün 32 yaşındaki genç yabancı teknik direktörü Farioli'nin hiç olmaması gerekir. Kaleciden başlayarak ısrarla prese karşı geriden topla çıkacaksınız ısrarı Karagümrük'ü anti bir futbola yönlendirdi. Yabancı isimlerden de Slaven Bilic ismini duyuyorum.'' diyen Üründül, ''Beşiktaş'ı da çalıştıran ve Türkiye'yi de tanıyan hoca zaten sık sık Fenerbahçe ile anılıyor. Şu isimler içinde en doğrusu gibi görünüyor." dedi.
MESUT'TAN TEKNİK ADAM OLUR MU?
''Mesut dünyanın en önemli ligleri ve takımlarında oynamış bir isim.'' diyen Üründül, ''Tabii ki kendisine fikir danışabilirler. Hatta alınacak teknik adala kurulacak temasta yönetime de yardımcı olabilir. F.Bahçe daha önce Emre Belözoğlu ile bunu denedi. Ancak Emre futbolu bırakmış, sportif direktör olarak görev yapıyordu. Antalya'da da böyle bir uygulama oldu. Nuri Şahin son iki maçında Antalyaspor'a 6 puan kazandırdı ama ben bunu doğru bulmadım. Mesut Özil'in teknik adam olması benim için doğru bir karar olmaz. Ama olursa da şaşırmam"