Yandex Metrica

Fenerbahçe, GZT Giresunspor'a konuk oluyor!

Fenerbahçe, GZT Giresunspor'a konuk oluyor!

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 25.haftasında Fenerbahçe, deplasmanda GZT Giresunspor'a konuk olacak. GZT Giresunspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor

23.01.2024, 18:48

İsmail Kartal yönetiminde kötü gidişe dur diyemeyen Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında yarın GZT Giresunspor ile karşılaşacak. 

Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşma, saat 16.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Ligde oynadığı 24 karşılaşmada 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, hanesine 37 puan yazdırdı. Süper Lig'de çıktığı son 5 maçta bir galibiyet alabilen sarı-lacivertli takım, haftaya 6. sırada girdi.

Yaptığı müsabakaların 7'sini kazanan, 5'inde berabere kalan ve 12'sinden mağlup ayrılan GZT Giresunpor ise 26 puanla 16. basamakta yer aldı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanan maçı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.

Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE 5 EKSİK

Sarı-lacivertli takımda 5 futbolcu, GZT Giresunspor karşısında forma giyemeyecek.

Sarı kart cezalısı Miguel Crespo ile sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, Mesut Özil, Filip Novak ve Luiz Gustavo, karşılaşmada görev yapamayacak.

Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam! Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE ALTAY MÜJDESİ

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen kaleci Altay Bayındır'ın yarın kadroda yer alması bekleniyor.

Ligin 11. haftasında oynanan Konyaspor müsabakasında yaşadığı sakatlık nedeniyle omzundan operasyon geçiren 23 yaşındaki file bekçisi, teknik direktör İsmail Kartal'ın şans vermesi halinde formasına kavuşacak.

Altay Bayındır'ın yanı sıra sakatlığını atlatan Miha Zajc da görev verilmesi durumunda yarın forma giyebilecek.

Sarı-lacivertli takımda Ferdi Kadıoğlu ise Giresunspor müsabakası öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ferdi, yarın kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 26. haftada oynanacak Atakaş Hatayspor karşılaşmasında görev yapamayacak.

Ebrar Karakurt'a skandal hareket! Sosyal medya paylaşımı olay oldu Ebrar Karakurt'a skandal hareket! Sosyal medya paylaşımı olay oldu Haberi Görüntüle

GZT GİRESUNSPOR - FENERBAHÇE İLK 11'LERİ

GZT Giresunspor: Okan, Perez, Diarra, Aziz, Emre, Zeki, Muhammed Gümüşkaya, Chiquinho, Sergio, Diabate, Balde

Fenerbahçe: Berke, Atilla, Kim, Osayi, Nazım, Ferdi, Mert Hakan, Zajc, Sosa, Valencia

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading