Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe golcü transferinde mutlu sona ulaştı! Dünyaca ünlü futbolcu imzayı atıyor

Fenerbahçe golcü transferinde mutlu sona ulaştı! Dünyaca ünlü futbolcu imzayı atıyor

Son dakika transfer haberleri... Alexander Sörloth ve Weghorst transferinde anlaşma sağlayamayan Fenerbahçe, bonservisi elinde olan dünyaca ünlü golcü Luis Suarez için görüşmelere başladı.

Spor

23.01.2024, 19:27

Jorge Jesus'u teknik direktör olarak göreve getirerek 8 senelik özleme son vermek isteyen Fenerbahçe, golcü transferinde kesenin ağzını açacak.

Real Sociedad'dan Alexander Sörloth ve Burnley forması giyen Wour Weghorst ile yapılan görüşmelerde sonuç alamayan Sarı-lacivertliler, rotasını Luis Suarez'e çevirdi.

Uruguay milli takımının yıldızını Türkiye'ye getirmek isteyen Fenerbahçe, bonservisi elinde olan 35 yaşındaki yıldız için 1 senelik kontrat önerdi.

Görüştüğü takımlardan senelik 6 milyon Euro isteyen Suarez için yönetimin 4.5 milyon Euro maaş ve bonus maddeleri önerdiği konuşuluyor.

Adana Demirspor Sivasspor'a patladı: 4 gollü görkemli galibiyet Haberi Görüntüle

LUİS SUAREZ MUSLERA'DAN BİLGİ ALDI

Türkiye'de Galatasaray forması giyen milli takım arkadaşı Fernando Muslera'dan bilgi alan Luis Suarez, İstanbul hakkında araştırma yaptı.

MLS ve Arap takımlarından da teklif alan Suarez'in Avrupa futbolunda kalmak istediği ve bu nedenle Fenerbahçe'nin kendisine gösterdiği yakınlığa sıcak baktığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading