Yandex Metrica

Fenerbahçe Galatasaray ile yapılan ortak fikri paylaştı

Fenerbahçe Galatasaray ile yapılan ortak fikri paylaştı

Son dakika haberleri... Fenerbahçe, resmi hesabından paylaşım yaparak Galatasaray ile ortak

Spor

23.01.2024, 18:05

Fenerbahçe, bu sezon Kadın Basketbolda Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Euroleague maçlarının  atılan ortak adımla TRT Spor Yıldız’da yayınlanacağını açıkladı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Fenerbahçe Safi Port Kadın Basketbol ve Galatasaray Kadın Basketbol Takımlarının, 2021-2022 sezonunda EuroLeague Women’da oynayacağı maçlar, TRT Spor Yıldız’da sporseverler ve taraftarlarımızla buluşacak. 
 
Kulübümüz ile Galatasaray Spor Kulübü’nün ortak girişimleriyle başlatılan, kadın basketbolun sporseverler ve taraftarlarımızla daha fazla buluşmasını hedefleyen adım kapsamında, maçlarımızın dönüşümlü olarak TRT Spor Yıldız ekranlarından yayınlanması adına anlaşmaya varılmıştır.

Anlaşma kapsamında, TRT ile planlanan yayın akışı çerçevesinde Kadın Basketbol Takımımızın sezon boyunca 8 maçı TRT Spor Yıldız, 6 maçı da FBTV ekranlarında yayınlanacaktır.
 
Fenerbahçe ve Galatasaray’ın bu ortak adımına TRT’nin verdiği önemli destekle; Kulüplerimizin kadın basketbolda Avrupa’da ortaya koyacağı mücadele sporseverlere ulaşacak ve hak ettiği ilgiyi görecektir.
 
Kadın basketbolda ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil edecek takımlarımıza mücadele edecekleri maçlarda başarılar diliyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading