Yandex Metrica

Fenerbahçe futbolcusu Lincoln Henrique'den örnek davranış...

Fenerbahçe futbolcusu Lincoln Henrique'den örnek davranış...

Fenerbahçe forması giyen Lincoln Henrique, depremzede çocuklu bir aileye yardım etmek istediğini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:24

Fenerbahçe forması giyen Lincoln Henrique, örnek bir tavır sergiledi.

Lincoln Henrique, depremin yaşandığı bölgelerde depremzedelere yardım etmek için harekete geçti ve sosyal medya hesabından bir paylaşım yayınladı. 

24 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, depremde evi yıkılan çocuklu bir aileyi İstanbul'da misafir etmek istediğini söyledi.

Lincoln Henrique,"Hepimiz depremzedelere destek olmalıyız. Aile olarak depremde evi yıkılan çocuklu bir aileyi her şey geride kalana kadar misafir etmek isteriz. Yetkililer bizimle iletişime geçebilir. İstanbul'a getirilecek ailenin tüm otel masraflarını karşılamaya hazırım." ifadelerini kullandı.

Yabancı VAR hakemleri ne zamana kadar olacak? Yabancı VAR hakemleri her maçta olacak mı? Yabancı VAR hakemleri ne zamana kadar olacak? Yabancı VAR hakemleri... Haberi Görüntüle

MERT HAKAN YANDAŞ KAYITSIZ KALMADI

Dualarının depremzedelerle olduğunu vurgulayan Mert Hakan, "Vatanımıza milletimize baş sağlığı diliyorum. Yakınlarını kaybedenlere sabır, enkaz altında olanların yakınlarına Allah yardım etsin. Elimizden hiçbir şey gelmiyor, canımız çok sıkkın. Elimizden bir şey gelmemesi daha üzücü. Ne yapabiliyorsak yapmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Yandaş: "Durum gerçekten çok vahim. Allah herkesin yardımcısı olsun, milletimizin yardımcısı olsun. Elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Keşke onlara orada sahada yardımcı olabilsek. Bu mümkün olursa gitmeyi de düşünüyorum. Konuşacak çok bir şey yok, çok üzgünüz. Allah yardımcımız olsun." cümleleriyle Türk halkının yanında olduğunu dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading