Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe forvet transferde elini çabuk tutacak! Yıldız isimle ile sıcak temas başladı

Fenerbahçe forvet transferde elini çabuk tutacak! Yıldız isimle ile sıcak temas başladı

Yeni sezon hazırlıklarına tam kadro girmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de transfer harekatı erken başladı. Sarı Kanarya, Serdar Dursun ve Valencia'dan boşalan koltuğu yıldız oyuncuya emanet edecek.

Spor

23.01.2024, 20:59

Bu sezon ezeli rakibi Galatasaray'ın arkasında tamamlayan Fenerbahçe taraftarın yüzünü yeni sezon için yapacağı transferle güldürmeyi planlıyor. 2022-2023 Süper Lig sezonunda istenilen performansı sergileyemeyen Serdar Dursun ve haziran ayı sonunda sözleşmesi bitecek olan Enner Valencia ile yolların ayrılması bekleniyor.

Son dakika... Galatasaray'da Kerem Demirbay'ın gecesi: Çaykur Rize'ye yarım düzine... Haberi Görüntüle

VALENCIA BREZİLYA YOLCUSU

Dünya Kupası arasında Enner Valencia'nın Brezilya ekiplerinden Internacional'e imza atacağı iddia edilmişti. Ekvadorlu golcünün Brezilya ekibine gitmeye sıcak bakttığı gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe'nin bir diğer forveti Joao Pedro'nun da durumunun belirsizliğini koruduğu sarı-lacivertliler, aradığı ismi Süper Lig'de buldu.

Kayserispor evinde 10 kişi kaldı ama maçı vermedi Haberi Görüntüle

UMUT NAYİR'E FENERBAHÇE KANCASI

Fenerbahçe bu sezon kiralık forma giydiği Ümraniyespor'da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken milli forvet Umut Nayir'e kancayı taktı. Nayir bu sezon çıktığı 30 resmi maçta 17 gol atarken 3 golünde asistine imzasını attı. 29 yaşındaki futbolcunun Eyüpspor ile olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading