Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe forma sırt sponsorunu açıkladı!

Fenerbahçe forma sırt sponsorunu açıkladı!

Son dakika haberleri... Fenerbahçe ve Alagöz Holding arasında kadın basketbol takımı forma sırt sponsorluğu için anlaşma yapıldı.

Spor

23.01.2024, 18:00

Fenerbahçe Ülker Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleştirilen imza törenine sarı-lacivertli kulübün genel sekreteri Burak Çağlan Kızılhan ve yöneticisi Mustafa Kemal Danabaş, Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz ile sarı-lacivertli kadın basketbol takımının kaptanı Tuğçe Canıtez katıldı.

Burada açıklamada bulunan Burak Kızılhan, anlaşmanın 1 yılı kapsadığını ifade etti.

Bu hafta maç yok mu? 23-24 Mart Cumartesi Pazar neden... Haberi Görüntüle

ANLAŞMA FUTBOLU DA KAPSIYOR

Fenerbahçe'nin kadın basketbolunda her zaman zirveyi hedeflediğini belirten Kızılhan, "Geçen sezonu namağlup tamamladık. Bu sene de tek hedefimiz namağlup şampiyon olmak ve özlem duyduğumuz Avrupa kupasını ülkemize getirmek. Bir diğer iş birliğimiz 2021-2022 futbol sezonu boyunca stadyum reklam kullanım sözleşmesini kapsıyor olacak. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

Fenerbahçe Süper Kupa Finalini erteletmek isteyecek Haberi Görüntüle

CANTÜRK ALAGÖZ:  FENERBAHÇE BENİM ÇOCUKLUK AŞKIM

Kendi soyadlarınının Fenerbahçe formasınada yer alacağı için onur duyduklarını belirten Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz," "Bu camianın bir tarafında olmak bizim için şeref ve gururdur. İnanılmaz heyecanlıyım, kendimi nikah masasına oturmuş gibi hissediyorum çünkü Fenerbahçe benim çocukluk aşkım. Bu büyük camia çok daha büyük yerlerde olacaktır. İnanılmaz mutluyum. Kadın basketbol takımı benim için çok daha değerli ve anlamlı. Kadınlarımız bizim baş tacımız. Her isim her formaya yakışmaz. Ben Fener aşkıyla büyüdüm, bu aşkı taçlandırıyorum. Bu sponsorluk inşallah hayırlı olsun."

Öte yandan Cantürk Alagöz, TFF 3.Lig ekibi Iğdırspor'un da başkanlığını yürütmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading