Yandex Metrica

Fenerbahçe fırtına gibi geliyor! 3 maç 10 gol

Fenerbahçe fırtına gibi geliyor! 3 maç 10 gol

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Gençlerbirliği'ni 4-0 geçen Fenerbahçe'de Vitor Pereira fırtınası esiyor. Portekizli oynadığı 3 maçı da kazanmayı başardı.

Spor

23.01.2024, 17:42

Yaklaşık 5 sene sonra Sarı-lacivertlilere dönen teknik direktör Vitor Pereira, denediği yeni sistemle yönetimi mutlu etti.

Hazırlık maçlarında 3-4-3 dizilişini tercih eden Portekizli, rakipleri karşısında üstün gelerek  3 maçta toplam 10 gol buldu.

İlk maçta Csikszereda'yı 2-0 geçen Kanarya, ikinci maçta Kasımpaşa'yı 4-1,dün karşılaştığı Gençlerbirliği'ni ise 4-0 mağlup etti.

Resim

Konyaspor Kasımpaşa'yı deplasmanda rahat geçti Konyaspor Kasımpaşa'yı deplasmanda rahat geçti Haberi Görüntüle

10 GOL ATTI 1 GOL YEDİ

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, geniş kadrosu ile hazırlık kampında fark yarattı.

Vitor Pereira ile oynadığı 3 maçı da kazanan Sarı-lacivertliler, geçen sezon kadrosuna kattığı oyunculara ek olarak sadece Steven Caulker ve Serdar Dursun'u transfer etti.

Resim

TFF başkan adayı Erdal Alkış kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF başkan adayı Erdal Alkış kimdir, nereli ve kaç yaşında? Haberi Görüntüle

KAMPIN YILDIZLARI KİMLER ?

Geçen sezonun devre arasında Başakşehir'den kadroya dahil edilen İrfan Can Kahveci, Mert Hakan ve Mesut Özil hazırlık kampının en dikkat çeken isimleri oldu.

Forvet bölgesinde oynayan Serdar Dursun ve Samatta'ya attığı paslarla dikkat çeken Özil, yeni sezonda Fenerbahçe'nin en büyük kozu olacak.

Resim

Orta alandaki hareketl oyunuyla övgü alan İrfan ve Mert Hakan da Vitor Pereira'yı tatlı bir telaşa soktu.

Orta sahada alternatifli bir oyuncu grubuna sahp olan Portekizli, Ozan Tufan, Gustavo, Sosa, Pelkas ve Mesut Özil arasında en doğru kurguyu bulmak için yoğun uğraş veriyor.

Pereira'nın özellikle formunu beğendiği Mert Hakan,Mesut ve İrfan'ı ilk 11'de mutlaka oynatmak istediği öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading