Yandex Metrica

Fenerbahçe divan kurulunda gergin anlar! 'Ali Koç'un adamı' iddiasına yanıt

Fenerbahçe divan kurulunda gergin anlar! 'Ali Koç'un adamı' iddiasına yanıt

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı. Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Ali Koç üzerinden kendisine yapılan eleştirilere cevap verdi.

Spor

23.01.2024, 18:46

Süper Lig'in 24.haftasında evinde bu akşam Başakşehir'i ağırlayacak olan Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Üyelikte 25 yılını dolduranlara divan kurulu üyeliğinin verildiği toplantıda, divan kurulu başkanı Vefa Küçük, Ali Koç hakkında yapılan iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

Kendisinin Ali Koç'un adamı olduğunu tepki veren Küçük,"Ben, Ali Koç'un adamıymışım. 'Ali Koç'un adamı Vefa Küçük'ü Divan'da bir devirelim, sırası gelince de Ali Koç'la hesaplaşalım diyorlar.' Ali Koç Başkan yokken bana Aziz Yıldırım'ın adamı dediler. Evet, ben bir adamım ama kimsenin adamı değilim" ifadelerini kullandı. 

Real Madrid 16'lık yeteneğin peşinde! Real Madrid 16'lık yeteneğin peşinde! Haberi Görüntüle

VEFA KÜÇÜK'ÜN AÇIKLAMALARI

"3 Temmuz, kulübümüzün yaşadığı en kötü günlerdendir. Haklı davamızda başkanımıza ve yönetimimize moral verdik, destek olduk. Bugün o desteğe devam edip açacakları davalarda onların yanında olmalıyız."

"Cumhuriyetimizi kuran ve kulübümüzü ziyaret etmiş Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün heykelini kimse bugüne kadar indirememiştir, bugünden sonra da indiremeyecektir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading