Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe'den üç transfer bombası! İmzalar an meselesi

Fenerbahçe'den üç transfer bombası! İmzalar an meselesi

Fenerbahçe, Santa Clara'dan Japon orta saha oyuncusu Hidemasa Morita ve Arsenal'den sol kanat Sead Kolasinac'ı ve Independiente forması giyen Fabricio Bustos'u renklerine bağlamak istiyor.

Spor

23.01.2024, 17:53

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, dün yaptığı açıklamada ''Hocamızın verdiği net isimler var. Görüşmeler de devam ediyor. Bunları, kurallara uyarak 2 Eylül'e yetiştirip listeye kaydettirmek" ifadelerini kullanmıştı.

Transfer çalışmaları devam eden Fenerbahçe'de yönetimin hedefi, transferleri 2 Eylül'den önce sonuçlandırıp UEFA listesine yazabilmek.

Türkiye UEFA ülke puanında kaçıncı sırada? Türkiye'den Şampiyonlar Ligi'ne 2... Haberi Görüntüle

ORTA SAHAYA JAPON DİNAMO

Sarı-lacivertliler, Portekiz ekibi Santa Clara'dan Hidemasa Morita'yı istiyor. Hidemasa Morita için Fenerbahçe oyuncunun kulübüne resmi teklif yaptı. Ön liberoda görev yapan 26 yaşındaki futbolcunun bonservisi için pazarlıklar sürüyor.

Sadettin Saran Fenerbahçe başkanı mı olacak? Saadettin Saran seçimi kazanabilir... Haberi Görüntüle

SORUN ÇIKARSA KİRALAMA FORMÜLÜ

Sol kanat bek için ise Sead Kolasinac'tan gelecek haber bekleniyor. 28 yaşındaki futbolcu, Arsenal ile sözleşmesini feshettiği an transfer nihayete erdirilecek. Fesih konusunda problem çıkması halinde kiralama formulü de masada.

Olaylı derbi sonrası Fenerbahçe'de 4 futbolcu PFDK'ya sevk edilecek Haberi Görüntüle

FORVET İÇİN BUSTOS

Öte yandan Fenerbahçe, forvet pozisyonu için de bir kaç alternatif üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe, Independiente forması giyen Fabricio Bustos'un temsilcisiyle görüşecek. Oyuncuyu Fenerbahçe, Palmeiras ve Valencia istiyor.

Fenerbahçe Süper Lig'den çekilirse ne olacak? Detaylar belli oldu Haberi Görüntüle

5 İSİM TRANSFER EDİLDİ

Sarı-lacivertliler, şu ana dek Serdar Dursun, Steven Caulker, Çağtay Kurukalıp, Burak Kapacak ve Kim Min-Jae'yi renklerine bağladı.

Süper Lig'de yaz transfer dönemi 8 Eylül'de sona erecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading