Yandex Metrica

Fenerbahçe'den transfer şovu! Joshua King transferi açıklandı

Fenerbahçe'den transfer şovu! Joshua King transferi açıklandı

Fenerbahçe, Norveçli futbolcu Joshua King ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor

31.03.2024, 20:29

Fenerbahçe, Norveçli futbolcu Joshua King'i transfer ettiğini açıkladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, futbolcu ile anlaşma sağlandığı belirtildi. Yapılam şu şekilde;  "Joshua King'e 'Ailemize hoş geldin' diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

Joshua King'in imza töreninin, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde, yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki'nin katılımıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Joshua King, Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.İlk olarak kan tetkikleri yapılan Joshua King; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi.

Norveçli futbolcunun sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı

Galatasaray- Pendikspor maçı VAR hakemi açıklandı! İşte o isim Galatasaray- Pendikspor maçı VAR hakemi açıklandı! İşte o isim Haberi Görüntüle

Türk futbolunda devrim yaratacak karar: Tüm kulüpler onayladı! Türk futbolunda devrim yaratacak karar: Tüm kulüpler onayladı! Haberi Görüntüle

JOSHUA KING KİMDİR VE PERFORMANSI 

Fenerbahçe'nin yeni transferi Joshua King, 15 Ocak 1992 tarihinde Norveç'in Osla kentinden dünyaya geldi.

Joshua King futbola Romsås IL, Valerenga ve Manchester United altyapılarında başladı. Tecrübeli golcü sırasıyla Preston, Borussia Mönchengladbach, Hull City, Blackburn, Bournemouth, Everton ve Watford formaları giydi.

Kariyeri boyunca toplam 366 maça çıkan King, 79 gol, 45 asistlik performansa imza attı.

Süper Lig'de gelecek sezonun biten transferleri resmen açıkladı: Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş... Süper Lig'de gelecek sezonun biten transferleri resmen açıkladı: Fenerbahçe, Galatasaray,... Haberi Görüntüle

TİAGO ÇUKUR İLE 4 YILLIK SÖZLEŞME 

Fenerbahçe Kulübü, 19 yaşındaki milli futbolcu Tiago Çukur ile 4 yıllık sözleşmenin imzalandığını duyurdu. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Tiago Çukur'un imza töreninin, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde, yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki'nin katılımıyla gerçekleştirildiği bildirildi.

Açıklamada, "Tiago Çukur'a 'Ailemize hoş geldin' diyor; Fenerbahçe'miz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." ifadesi de kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading