Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe'den tarihi karar! Ali Koç tepkilere daha fazla dayanamadı

Fenerbahçe'den tarihi karar! Ali Koç tepkilere daha fazla dayanamadı

Son dakika haberleri... Aziz Yıldırım'ın 20 senelik başkanlığına 2018'de son veren Ali Koç, 4 sezonda yaşanan başarısız sonuçların ardından kongreye gidebilir. Sarı-lacivertliler tarihi karar için Trabzonspor maçını bekleyecek.

Spor

23.01.2024, 18:48

2018-2019 sezonunda Fenerbahçe Kulüp Başkanı olan Ali Koç, 4 sezonda yaşanan şampiyonluk özleminden dolayı eleştirilmeye devam ediyor.

Son olarak Kayserispor'a Türkiye Kupası'nda elenen Sarı-lacivertlilerde kulüp üyeleri harekete geçerek kongre isteğinde bulundu.

Taraftarların 'istifa' tezahüratlarından rahatsız olan Koç'un kongre için Trabzonspor maçından doğacak sonuca göre hareket edecek.

Milliyet'in haberine göre son divan kurulunda yapılan gelişmeler sonrası Ali Koç'un güven oyu almak için yeni bir kongre kararı alabileceği iddia edildi.

Macaristan kalecisi Gulacsi Türkiye'ye meydan okudu "Yarınki maç bambaşka olacak" Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE KONGRE İÇİN O MAÇI BEKLEYECEK

Süper Lig'de liderliğini sürdüren Trabzonspr ile 28.haftada Kadıköy'de karşılaşacak olan Fenerbahçe'de yaşanacak puan kaybı sonrası Ali Koç'un gelen tepkileri düşünerek kongreye gidebileceği konuşuluyor. 

İç sahada oynanan maçlarında çoğunda taraftarların kendisine yönelik yaptığı tezahüratlara çare bulamayan Koç'un yeni bir ekiple gelecek sezona güçlü bir şekilde başlamak istediği öğrenildi.

Fenerbahçe Süper Lig'in 25.haftasında GZT Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Zorlu mücadele yarın saat 16.00'da oynanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading