Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe'den Süper Lig rekoru! Tek rakibi PSG

Fenerbahçe'den Süper Lig rekoru! Tek rakibi PSG

Süper Lig'in ilk 7 haftasında Fenerbahçe, evinde Alanyaspor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe, en gollü lig başlangıcını yaparken Avrupa'da PSG'nin ardından 2. sıraya yerleşti.

Spor

23.01.2024, 19:49

Fenerbahçe, bu sezon SüperLig'de gol yollarında sıradışı bir performansa imza atıyor. Ligde ilk 3 maçında 13 gole imza atan Sarı-lacivertliler, golsüz tek maçını ise 10 kişi kaldığı karşılaşmada Konyaspor deplasmanında yaşamıştı. Alanyaspor'dan önce Kayserispor'a da sahasında 2 gol atan Sarı-Lacivertliler, Alanyaspor'u da 5 golle geçti.

Süper Lig 31. hafta maç programı! Süper Lig maçları ne... Haberi Görüntüle

SÜPER LİG REKORUNU KIRDI!

Süper Lig'in ilk 6 haftasında 20 gol atan Fenerbahçe, lig tarihindeki ilk 6 haftalık en gollü başlangıcını yaptı. Jorge Jesus'un öğrencileri böylece maç başına 3,33'luk gol ortalaması tutturdu. Fenerbahçe, böylece bu sezon Süper Lig ve Avrupa'nın 5 büyük liginde PSG'den (7 maç 25 gol - 3.6) sonra maç başına en fazla gol atan ikinci takım oldu.

Fenerbahçe'den sızdırılan MHK toplantısı görüntülerine ilk tepki Haberi Görüntüle

VALENCIA KRALLIKTA İDDİALI

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Enner Valencia, gollerini sürdürdü. Lige çok etkili bir başlangıç yapan Ekvadorlu golcü, ilk 3 maçta ikişer gol atarak 6 gole ulaşmıştı.Tecrübeli golcü, 4. maçında Konyaspor karşısında erken bir kırmızı kartla oyun dışı kalarak takımından uzaklaşmıştı. Son olarak Rennes deplasmanında rakip fileleri havalandıran Valencia, lige golle döndü. Takımının Alanyaspor karşısında 4. golüne imza atan 32 yaşındaki oyuncu, ligdeki gol sayısını da 5 maç sonunda 7'ye yükseltti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading