Yandex Metrica

Fenerbahçe'den şok karar! Altay'a Arnavut reçetesi...

Fenerbahçe'den şok karar! Altay'a Arnavut reçetesi...

Altay Bayındır gösterdiği performans ile hem Jorge Jesus'u hem de Fenerbahçelileri çok üzmüştü. Altay Bayındır'ın genel performansından ve sözleşme sıkıntılarından memnun olmayan Fenerbahçe yönetimi, yeni bir kaleci almayı net şekilde düşünüyor. Jorge Jesus da kaleci istediğini özellikle belirtti.

Spor

23.01.2024, 22:17

Altay Bayındır problemini net olarak çözmek istemeyen Fenerbahçe, devre arasında kolları sıvayacak ve Premier Lig'den deneyimli bir kaleciyi kadrosuna katacak. Jorge Jesus'un da performansından memnun olmadığı Altay Bayındır'ın yerine Brentford kalecisi Thomas Strakosha alınacak.

Fenerbahçe-Olympiakos karşılaşmasının hakemi açıklandı Fenerbahçe-Olympiakos karşılaşmasının hakemi açıklandı Haberi Görüntüle

ALTAY BAYINDIR BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR

Fenerbahçe forması ile bu sezon pek çok hatalı gol yiyen ve performansını bir türlü artıramayan Altay Bayındır için kritik bir süreç söz konusu. Yönetimin de hem performansından hem de sözleşme sorunlarından sıkıldığı kalecinin yerine Brentford'dan Thomas Strakosha düşünülüyor.

Halil Umut Meler EURO 2024'te hangi maçı yönetecek? Halil Umut Meler hangi maçta hakemlik yapacak? Halil Umut Meler EURO 2024'te hangi maçı yönetecek? Halil Umut... Haberi Görüntüle

THOMAS STRAKOSHA'NIN PİYASA DEĞERİ

Şu an güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan Thomas, 2019'da 25 milyon euroları görmüştü. 27 yaşındaki kaleci, bir önceki kulübü Lazio için 208 maça çıkarken, bonservis olarak da en iyi dönemlerini yaşamıştı. Takvim'in haberine göre transfer için yoğun çalışmalar devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading