Yandex Metrica

Fenerbahçe'den Michy Batshuayi açıklaması! Sahalardan ne kadar uzak kalacak?

Fenerbahçe'den Michy Batshuayi açıklaması! Sahalardan ne kadar uzak kalacak?

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında Sevilla maçında sakatlanan Michy Batshuayi'nin sol adduktor kas tendonunda yırtık tespit edildiğini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:35

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla ile Kadıköy'de oynanan rövanş karşılaşmasında sakatlanan Michy Batshuayi'nin sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Olympiakos'tan Fenerbahçe planı! İlk maçta fişi çekmek istiyorlar Olympiakos'tan Fenerbahçe planı! İlk maçta fişi çekmek istiyorlar Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN MICHY BATSHUAYI AÇIKLAMASI

Fenerbahçe'nin resmi organlarından yapılan açıklamada: "Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncularımızdan Michy Batshuayi’nin Sevilla maçında yaşadığı sakatlık sonrası Acıbadem Sağlık Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan tetkikler neticesinde sol adduktor kas tendonunda yırtık tespit edilen oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

Sevilla ile oynanan rövanş karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Michy Batshuayi yaşadığı sakatlığın ardından 16. dakikada kenara gelmiş ve yerini Joshua King'e bırakmıştı.

Türkiye'de son 10 yılda en çok kupa alan takım hangisi? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor kaç kupa aldı? Türkiye'de son 10 yılda en çok kupa alan takım hangisi?... Haberi Görüntüle

BATSHUAYI SAHALARDAN NE KADAR UZAK KALACAK?

Michy Batshuayi'nin yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Bu sezon çubuklu formayla 25 maçta süre alan Batshuayi, 15 gol atarken 1 asist üretti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading