Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe'den kaçarak gitmişti hayalleri yalan oldu! Yıldız adayı ikinci lige kiralandı

Fenerbahçe'den kaçarak gitmişti hayalleri yalan oldu! Yıldız adayı ikinci lige kiralandı

Avrupa'da oynama hayalini gerçekleştirmek için Fenerbahçe'den ayrılıp Stuttgart'a transfer olan Ömer Faruk Beyaz, Almanya 2. Lig ekibi Magdeburg'a kiralandı.

Spor

23.01.2024, 19:35

Fenerbahçe'den Stuttgart'a transfer olan ve sadece 79 dakika forma şansı bulabilen Ömer Faruk Beyaz, Bundesliga 2.ligi ekiplerinden FC. Magdeburg'a kiralandı.

Almanya'nın önde gelen gazeteleri arasında yer alan Bild, Ömer Faruk Beyaz'ın geleceğiyle ilgili yaptığı haberde ''Fenerbahçe'de forma şansı bulamadığı için ayrılan Ömer Faruk Beyaz, Stuttgart'a gitti fakat ordada bekleneni veremeyince Bundesliga 2.ligi ekiplerinden FC. Magdeburg'a kiralık olarak gidecek.'' ifadelerine yer verdi.

Kiralama bedeli yok
*Maaşın %100'ünü Magdeburg ödeyecek. (65.000€)
*1500 dakika oynama garantisi
* Satın alma opsiyonu yok
 

Ömer Faruk Beyaz'ın instagram hesabından son takip ettiği hesap Magdeburg takımı.

Okan Buruk Fenerbahçe'nin rekorunu kırmayı hedefliyor Haberi Görüntüle

EMRE BELÖZOĞLU NE DEMİŞTİ?

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de sportif direktör olarak görev yaptığı dönemde Ömer Faruk Beyaz'la ilgili şu ifadeleri kullanmıştı; ''O günün koşullarıyla Ömer Faruk Beyaz’a iyi bir teklif yapmıştık. Devam etse Hollanda veya Belçika’da 25 maç garantili kiralama teklifi sunmuştuk. Maaşını da biz ödeyip, yük olmamasını sağlayacaktık.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading