Yandex Metrica

Fenerbahçe'den eşi benzeri görülmemiş baskı! Yıldız golcü teklifleri elinin tersiyle itti

Fenerbahçe'den eşi benzeri görülmemiş baskı! Yıldız golcü teklifleri elinin tersiyle itti

Fenerbahçe, eski golcüsü Vedat Muriç'i transfer etmek istiyor. Ancak İtalyan medyasına göre; Fenerbahçe yönetimi, Vedat Muriç'in sezon sonuna kadar Lazio'da kalması için baskı yaptığını iddia etti.

Spor

23.01.2024, 18:41

İki sezon önce yaklaşık 20 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç, İtalya'da istediği performansı sergileyemedi ve gözden düştü.

UEFA açıkladı: Olimpiakos-Fenerbahçe maçına İsviçreli hakem! UEFA açıkladı: Olimpiakos-Fenerbahçe maçına İsviçreli hakem! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN VEDAT'A BASKI

Fenerbahçe, Kosovalı golcüyü yaz transfer döneminde bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak istiyor. Ancak Fenerbahçe, Vedat'a şu anda takımdan ayrılmaması yönünde baskı yapıyor. Lazio ise Vedat Muriç'i kiralamaya sıcak bakmıyor ve Kosovalı golcüsüyü bonservisiyle birlikte elden çıkarmak istiyor. İtalyan basınına göre; Fenerbahçe'nin bu şekilde bir plan yaptığı iddia edildi.

Son dakika: UEFA Galatasaray'a ceza yağdırdı Son dakika: UEFA Galatasaray'a ceza yağdırdı Haberi Görüntüle

TEKLİFLERİ ELİNİN TERSİYLE İTTİ

İtalya'da mutlu olmayan Vedat'ın Fenerbahçe'ye dönmek istediği haberlerde yer alırken, Hull City ve CSKA Moskova'nın tekliflerinin reddedildiği kaydedildi.

Vedat Muriç'in Lazio ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading