Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe'den "Dinamo Kiev" sonrası büyük patlama! Gol yağmuru

Fenerbahçe'den "Dinamo Kiev" sonrası büyük patlama! Gol yağmuru

Sezonu Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Dinamo Kiev'le oynadığı karşılaşmalarla açan Fenerbahçe, deplasmanda 0-0 berabere kaldığı rakibine evinde 2-1 yenilerek elenmişti. Bu eşleşme sonrası Fenerbahçe adeta patlama yaşadı. 

Spor

23.01.2024, 19:43

Sarı-Lacivertli takım, Dinamo Kiev eşleşmesinin ardından çıktığı resmi maçta etkileyici bir gol yüzdesi tutturdu. 4'ü UEFA Avrupa Ligi elemelerinde 3'ü ise Süper Ligde olmak üzere 7 resmi maça çıkan Sarı-Lacivertliler bu maçlarda 5 galibiyet 2 beraberlik elde ederken rakip fileleri tam 23 kez rakip fileleri havalandırırmayı başardı. 

Fenerbahçe'nin eski yıldızından 'Ronaldinho' golü! Haberi Görüntüle

GOL OLUP YAĞDILAR

Ligde oynadığı üç maçta 13 gol atan Fenerbahçe, üçüncü karşılaşmalar itibarıyla Süper Lig'de en fazla gol attığı sezon başlangıcını yaptı. İlk hafta Ümraniyespor'la Kadıköy'de 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, daha sonra konuk olduğu Kasımpaşa'yı 6-0'lık skorla mağlup ederken Adana Demirspor'u ise 4-2 ile geçti.

UEFA Avrupa Ligi elemeleri 3. turunda Slovacko ile eşleşen Kanarya, ilk maçta evinde 3-0 yendiği Çekya temsilcis ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.  Sarı-Lacivertliler play-off turunda ise Avusturya ekibi Austria Wien'i 2-0 ve 4-1'lik skorlarla saf dışı bıraktı. 

Dursun Özbek olaylı derbiyi ve Ali Koç'un çıkışlarını yorumladı: Birbirimizi... Haberi Görüntüle

7 MAÇTA 5 GALİBİYET, 2 BERABERLİK

Dinamo Kiev hüsranı sonrası, oynadığı 7 resmi maçta attığı golle Fenerbahçe maç başına 3,28 gol ortalaması tutturdu. Kanarya aynı müsabakalarda kalesinde ise 7 gol gördü ve yenilen gol ortalaması ise maç başına 1 oldu. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading