Yandex Metrica

Fenerbahçe'den ayrılan İsmail Kartal'a olay sözler: Sokağa çıkamaz! Ayıp değil mi?

Fenerbahçe'den ayrılan İsmail Kartal'a olay sözler: Sokağa çıkamaz! Ayıp değil mi?

Son dakika haberleri... Süper Lig'den küme düşen Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, Fenerbahçe'den ayrılan teknik direktör İsmail Kartal'a tepki gösterdi.

Spor

19.04.2024, 09:39

Yeni sezonda TFF 1.Lig'de mücadele edecek olan Çaykur Rizespor'da kulüp başkanlığı görevini yürüten Tahir Kıran, Fenerbahçe'den ayrılan İsmail Kartal hakkında sert açıklamalar yaptı.

Ligin ikinci devresinde oynanan ve Fenerbahçe'nin deplasmanda 6-0 kazandığı maç hakkında konuşan Tahir Kıran, "İsmail Kartal'a teessüf ederim. Skor 6-0 olmuş, hala gol diye bağırıyor. Ne için? Fenerbahçe'de kalmak için. Eeee kalamadın. Kendisi bir de Rizeli. İnşallah Rize'de sokağa çıkmaz. Sen Rize'nin ekmeğini yedin, ayıp değil mi?" ifadelerini kullandı.

Ali Koç ile arasında geçen konuşmayı da anlatan Rizespor Başkanı Tahir Kıran,  "Ali Koç'a ne dedim biliyor musun Kulüpler Birliği toplantısında; 'Takıma 3 tane takviye yap, İsmail Hoca ile devam et. İyi santrfor al, iyi stoper al' Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Ne yapacaksın yani. Ali Başkan öyle yapmadı ama.." dedi.

Rizespor'da görevine devam etmesi beklenmeyen Kıran'ın yakın zamanda istifa edebileceği söyleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading