Yandex Metrica

Fenerbahçe'den 3 bomba birden! Yer yerinden oynayacak

Fenerbahçe'den 3 bomba birden! Yer yerinden oynayacak

Fenerbahçe yönetimi, Inter'de forma giyen Arturo Vidal ve Alexis Sanchez'le yakından ilgilenirken Arsenal'de top koşturan Lacazette için de nabız yokluyor.

Spor

23.01.2024, 21:58

Sezona ikide iki yaparak başlayan ve 6 puanı cebine koyan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken gündeme birçok isim gelmeye devam ediyor. Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe yönetimi, dünya yıldızlarını gündemine aldı. Bu isimler, transfer edilirse Süper Lig'de yer yerinden oynar.

18 puanı silindi! Kartallar küme düşüyor 18 puanı silindi! Kartallar küme düşüyor Haberi Görüntüle

ORTA SAHAYA VIDAL

Şili basını, Fenerbahçe'nin Arturo Vidal'le de ilgilendiğini yazdı. Alexis Sanchez'le birlikte İnter'de oynayan yıldızın 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Fenerbahçe'nin 2 yıllık sözleşme üzerinde çalıştığı bildirildi. Orta sahada görev yapan 34 yaşındaki oyuncunun kariyerinde de Bayern, Juventus, Barcelona gibi devler bulunuyor. Vidal'in alternatifi Hidemasa Morita. Birisinin kadroya katılması planlanıyor.

Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Haberi Görüntüle

MAAŞININ BİR KISMINI KARŞILAYACAK

Fenerbahçe'de forvet transferi için girişimler devam ediyor. Alexander Sörloth'u Real Sociedad'a kaptıran sarı-lacivertliler, İnter'de forma giyen Alexis Sanchez ile Arsenal'li Alexandre Lacazette'e yöneldi. Forvete 2 oyuncu alan İnter'in Sanchez'in yüksek maliyetinden kurtulmak istediği belirtilirken, Fenerbahçe'nin Şilili yıldızın maaşının 3'te 2'sini karşılamayı teklif ettiği bildirildi. Pazarlıkların olumlu devam ettiği ifade edildi.

Şirketlere açık kapı: Yönetim futbol kulübünü devrediyor Şirketlere açık kapı: Yönetim futbol kulübünü devrediyor Haberi Görüntüle

LACAZETTE

Fenerbahçe Yönetimi, Arsenal'in 1 yıl kontratı kalması nedeniyle satıp para kazanmak istediği Lacazette için de nabız yokladığı bildirildi. 30 yaşındaki forvet, Premier Lig'de geçen sezon 13 gol kaydetti. Lyon ve Arsenal formaları giyen Lacazette, Fransız ekibinde 275 maçta 129 gol+43 asist, Arsenal'de ise 65 gol+28 asist gerçekleştirdi. Fransa Milli Takımı'nda 13 kez oynayan yıldız, burada da 3 gol 15 kaydetti.

Hakan Çalhanoğlu attığı gol rekoru getirdi: Inter 31 maçın tamamında bunu başardı Hakan Çalhanoğlu attığı gol rekoru getirdi: Inter 31 maçın tamamında... Haberi Görüntüle

PELKAS İÇİN TEKLİF

Öte yandan Fenerbahçe'ye Dimitris Pelkas için Rubin Kazan'dan 6 milyon Euro'luk teklif geldi. Pelkas'a gelen transfer teklifini Vitor Pereira ile paylaşan Fenerbahçe Yönetimi, Yunan yıldızın satılmaması yönünde karar aldı. Pelkas için gelen 6 milyon euroluk teklifi yeterli bulmayan Fenerbahçe, Yunan futbolcu için minimum 10 milyon euro bonservis bedeli bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading