Yandex Metrica

Fenerbahçe'de yeni transferin üstü çizildi! Ocak'ta gönderiliyor

Fenerbahçe'de yeni transferin üstü çizildi! Ocak'ta gönderiliyor

Son dakika haberleri... Yaz transfer döneminde takıma dahil olan yeni transfer hakkında Fenerbahçe'den ilginç karar geldi.

Spor

04.04.2024, 09:04

Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 10 puan gerisinde kalan Fenerbahçe, devre arasında bazı oyuncularla yollarını ayıracak.

Sezon öncesi Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın tercihi ile kadroya dahil olan Miguel Crespo ve Max Meyer için ayrılık çanları çalıyor.

Estoril'den 1,5 milyon euro karşılığında transfer edilen Crespo'dan memnun olmayan Sarı-lacivertliler, 3 yıllık sözleşme imzaladığı 25 yaşındaki orta saha oyuncusunu gönderme kararı aldı.

Miguel Crespo ile ayrılık kararı alındı. 3 yıllık sözleşme imzalanan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, devre arasında Sarı-Lacivertlilerle vedalaşabilir.

Portekizli oyuncu bonservisi ile ayrılamadığı takdirde Süper Lig takımlarına kiralık olarak önerilecek.

Bu sezon ligde 5 maça çıkan Crespo beklentilerin altında kaldı.

Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans umutlandırdı Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans... Haberi Görüntüle

MAX MEYER DE YOLCU

Crespo'nun haricinde transferin son gününde takıma dahil olan Max Meyer'in de Almanya'ya geri dönebileceği konuşuluyor.

Köln'den bonservis bedeli olmadan transfer edilen 26 yaşındaki Alman oyuncu, bu sezon sadece 3 Süper Lig ve Avrupa Ligi maçına çıktı.

Royal Antwerp ile deplasmanda oynanan maçta 1 gol atan Meyer, Pereira'nın kadro planlamasında bulunmuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading