Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe'de süpriz transfer hamlesi! 20'lik stopere kanca takıldı!

Fenerbahçe'de süpriz transfer hamlesi! 20'lik stopere kanca takıldı!

Süper Lig'de zirve koltuğuna oturmak isteyen Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer listesi şekillenmeye başladı. Kulüp gelecek vadeden gençleri kadrosuna katarak yüksek fiyatlara satıp gelir elde etmek istiyor.

Spor

22.03.2024, 12:01

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe SK, bu sezonu şampiyon bitirerek gelecek sezonun planlamarına başlamak istiyor. Kanaryalar bu planlamaya göre adı henüz duyulmamış ancak ilerde patlama yapmasını ön gördüğü bir ismi radarına aldı. Fenerbahçe bu hamle ile büyük bir gelir bekliyor. 

Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı... Haberi Görüntüle

PERES GİDECEK

Fenerbahçe'de bu sezon istenilen performansı sergileyemeyen Luan Peresi gözden çıkartan sarı lacivertliler, yerine 20'lik stoper  Sparta Prag'in gelecek vadeden oyuncusu Martin Vitik olduğu öne sürüldü. 

Jackson Muleka derbide oynayacak mı? Fenerbahçe derbisinde Muleka forma giyecek mi? Jackson Muleka derbide oynayacak mı? Fenerbahçe derbisinde Muleka forma giyecek... Haberi Görüntüle

MARTİN VİTİK KİMDİR? 

21 Ocak 2003 doğumlu olan 1.93 boyundaki Çek stoper, sağ ayağını kullanıyor. Bu sezon 20 maça çıkan oyuncu toplamda 1735 dakika süre aldı.Vitik'in güncel piyasa değeri ise 2.2 milyon euro.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading