Yandex Metrica

Fenerbahçe'de son dakika Mesut Özil gelişmesi! Ali Koç'a söz verdi

Fenerbahçe'de son dakika Mesut Özil gelişmesi! Ali Koç'a söz verdi

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin yeni sezon kampına alınmayan ve takımdan gönderilmek istenen Mesut Özil, Ali Koç ile bir araya geldi.

Spor

23.01.2024, 19:28

Geçen sezonun ikinci devresinde oynanan Konyaspor maçı sonrası Fenerbahçe'de kado dışı kalan Mesut Özil, geri dönmek istiyor.

Yeni sezon kampına çağrılmayan ve antrenmanlarını bireysel olarak yapan Mesut, dün kulüp başkanı Ali Koç ile görüşme gerçekleştirdi.

Yaptığı hatalardan dolayı pişman olduğunu söyleyen Mesut, geri dönmeyi çok istediğini ve yeni sezonda şampiyonluk yaşamak istediğini aktardı.

TFF'den Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe açıklaması TFF'den Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe açıklaması Haberi Görüntüle

MESUT ÖZİL ALİ KOÇ'A SÖZ VERDİ

Yeni bir şans isteyen 33 yaşındaki yıldız için son kararı Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un vereceği belirtildi.

Fenerbahçe'den başka bir takımda forma giymek istemediğini söyleyen Mesut, Ali Koç'a söz vererek sadece futboluna konstare olacağının sözünü verdi.

Arsenal'den büyük umutlarla transfer edilen Mesut, beklenen katkıyı yapamadığı gerekçesiyle yoğun eleştirilere maruz kalmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading