Yandex Metrica

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la ilgili flaş adım: Teknik adamla sezon bitmeden...

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la ilgili flaş adım: Teknik adamla sezon bitmeden...

Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus ile yeni sözleşme imzalamayı düşünüyor. Bunun için Jesus ile görüşmelere başlayan sarı lacivertiler, görüşmelerden olumlu sonuç almayı hedefliyor. Sözleşmeyi 1 yılla kısıtlayan Jesus'un da burada çok mutlu olduğu ve yeni sözleşme teklifine olumlu bakabileceği ifade edildi.

Spor

04.02.2024, 12:41

Fenerbahçe’de oynadığı futbol ile takdir toplayan deneyimli teknik adam Jesus için sarı lacivertliler atağa geçti. 1 yıllık sözleşmesi bulunan Jesus’a Fenerbahçe yeni sözleşme teklif edecek. Fenerbahçe2de mutlu olduğunu ifade eden Jesus’un bu teklife ise olumlu baktığı öğrenildi.

Fenerbahçe- Sivasspor maçında 4 futbolcu yok: kamp kadrosu açıkladı! Fenerbahçe- Sivasspor maçında 4 futbolcu yok: kamp kadrosu açıkladı! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE’DEN JESUS’A SÜRPRİZ SÖZLEŞME

Son olarak Alanyaspor'u 5-0'la geçen sarı-lacivertliler, 1 maç bay geçmiş olmasına rağmen Süper Lig'de en golcü takım konumunda. Fenerbahçe, ligde 20 gol atarken, bu gollerin büyük bölümünü ön alanda yaptığı presle buldu.

Yönetimin resmi girişimler için kasım ayını beklediği, 2022 Dünya Kupası için liglere verilecek arada Portekizli teknik adamın menajerinin İstanbul'a davet edileceği öğrenildi. Fenerbahçe'ye imza atmadan önce bazı çekinceleri olan ve bu nedenle sözleşme süresini 1 yılla kısıtlayan Jesus'un da burada çok mutlu olduğu ve yeni sözleşme teklifine olumlu bakabileceği ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading