Yandex Metrica

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci gönderilecek mi? Performansı olay oldu

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci gönderilecek mi? Performansı olay oldu

Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci’nin göstermiş olduğu performans sonrası takımdan gönderileceği konuşuluyor. Hazırlık maçlarındaki etkisiz performansı sonrası eleştiri oklarının hedefi haline gelen Kahveci’nin bu sezon takımda forma şansı bulması zor gibi görünüyor.

Spor

18.03.2024, 13:29

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'nin Mol Fehervar ile oynadığı hazırlık maçında ortaya koyduğu performnası taraftar ve teknik yönetimden olumlu rapor almadı.

Ortaya koyduğu etkisiz performans taraftarlar tarafından eleştiriliyor.

Yeni sezona yeni teknik direktör Jorge Jesus ile başlangıç yapan Fenerbahçe, hazırlık karşılaşmasında Mol Fehervar ile karşılaştı. İrfan Can Kahveci, kötü performansıyla herkesin dikkatini çekti.

Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı: Sivasspor-Fenerbahçe maçında penaltıyı yapan kim? Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı: Sivasspor-Fenerbahçe maçında penaltıyı... Haberi Görüntüle

PERFORMANSI OLUMLU NOT ALMADI

Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Fenerbahçe’nin kadrosuna kattığı yıldız futbolcu İrfan Can Kahveci, 29 resmi maçta forma şansı buldu ve 4 gol attı. 8 asist yapma başarısı gösterdi.

Sosyal medyada birçok sarı-lacivertli taraftar, Mol Fehervar maçındaki performansı nedeniyle İrfan Can Kahveci’yi sert eleştirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading