Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor!

Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor!

Son dakika transfer haberleri... Yeni sezonun başlamasına 9 gün kala Samandıra'da hareketli saatler yaşanıyor. Yönetim satış listesine konan Ozan Tufan için 20 milyon Euro istiyor.

Spor

23.01.2024, 17:45

Limit sıkıntısı nedeniyle kadroya istediği takviyeleri yapamayan Fenerbahçe, satış listesine konan oyuncularla kısa süre içerisinde vedalaşıp, Vitor Pereira'nın istediği oyuncuları almak istiyor.

Portekizli hocanın Luiz Gustavo,Tisserand, Zajc ve Sosa ile ilgili olumlu rapor vermesine rağmen özellikle yıllık 4 milyon Euro alan Gustavo ve 2.5 milyon Euro kazanan Sosa için son karar henüz verilmedi.

Merkez santroforda değerlendirdiği Samatta'ya hazırlık maçlarında şans veren Pereira, yeterli katkıyı veremeyen oyuncunun gitmesine onay verse de oyuncu için verilen 6.5 milyon Euro'luk bonservise yakın teklifler gelmemesi can sıktı.

Arda Turan'a iki ayrı suçtan hapis cezası: Suçunu kabul etti Haberi Görüntüle

OZAN İÇİN 20 MİLYON EURO

Orta sahadaki bol alternatifli kadroyu daraltmak isteyen yönetim, Ozan Tufan için İngiliz kulüpleriyle görüşüyor.

2015-2016 sezonunda 8 milyon Euro'ya Bursaspor'dan transfer edilen 26 yaşındaki milli oyuncu için yönetim kapıyı 20 milyon Euro'dan açtı.

Ozan Tufan'ın yanı sıra geçen sezon takımın en iyilerinde olan Pelkas için tatmin edici teklifler gelmesi durumunda takımdan ayrılmasına izin verilecek.

Yunan orta saha ile İtalya ve Almanya'dan ciddi ilgilenen takımlar olduğu öğrenildi.

Olaylı maçla ilgili Trabzonspor da açıklama yapacak: Başkan Ertuğrul Doğan'dan... Haberi Görüntüle

HANGİ BÖLGEYE TAKVİYE YAPILACAK

Fenerbahçe, Ozan Tufan, Samatta ve Pelkas'ı satabildiği taktirde  santrfor, stoper ve iki kanat olmak üzere toplam 4 futbolcu transferi gerçekleştirecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading