Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe'de Fatih Terim sesleri! Ünlü isim 'evet çok isterim' deyip duyurdu

Fenerbahçe'de Fatih Terim sesleri! Ünlü isim 'evet çok isterim' deyip duyurdu

Son dakika haberleri... Galatasaray tarihinin efsane hocası olarak anılan Fatih Terim hakkında, spor yazarı Serdar Ali Çelikler çok tartışılacak bir açıklamada bulundu.

Spor

26.03.2024, 13:23

Geçtiğimiz hafta görevine son verilen Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'ye yakıştırıldı.

Dijital medyada yayın yapan Vole kanalında değerlendirmelerde bulunan Serdar Ali Çelikler, Fatih Terim'i çok isterim. Keşke gelse. Profesyonel hayat çünkü" açıklamalarında bulunarak gündem oldu.

Kariyerinde Fenerbahçe ile yaşadığı gerginlikle anılan Terim, Galatasaray'ın başında ezeli rakibine karşı 34 maça çıktı.

Söz konusu derbilerin 12 tanesini kazanan 68 yaşındaki antrenör, 12 beraberlik ve 10 yenilgi yaşadı. 

Süper Lig'de toplam 8 şampiyonluk yaşayan Fatih Terim, 3 Türkiye Kupası, 4 TFF Süper Kupa ve 1 UEFA Kupası şampiyonluğu elde ederek toplam 16 kupa kaldırdı.

Beşiktaş'ın iptal edilen penaltı kararı doğru mu? Hakemler değerlendirdi: İşte... Haberi Görüntüle

FATİH TERİM1996'DA FENERBAHÇE'YE GİDİYORDU

Geçtiğimiz senelerde Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, görev yaptığı dönemde Fatih Terim'e teknik direktörlük teklifinde bulunduğunu itiraf etmişti.

Yıllar önce ikili arasında geçen telefon görüşmesine değinen Şen, "Size ilk defa bir şey açıklamak istiyorum; başkanlık yaptığım süreçte Fatih Terim'e Fenerbahçe'yi çalıştırması için teklifte bulunmuştum. Ona telefon açıp, teklifte bulunduğum gün bana "Dün Galatasaray ile anlaştım" dedi. Demek ki bir gün önce arasaydım, Fatih, Fenerbahçe'de olacaktı" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading