Yandex Metrica

Fenerbahçe'de Emre Mor transferi için çarpıcı rapor ortaya çıktı! Yıldız futbolcunun transferi netleşti

Fenerbahçe'de Emre Mor transferi için çarpıcı rapor ortaya çıktı! Yıldız futbolcunun transferi netleşti

Fenerbahçe taraftarının çılgına döndürecek transferde son aşamaya gelindi. Emre mor transfer için volkan Demirel’in yönetimine sunduğu raporun detayları belli oldu. Demirel’in genç yıldız için olumlu raporu sonrası Fenerbahçe harekete geçti. Ancak yeni teknik direktör Jorge Jesus son kararı verecek.

Spor

23.01.2024, 19:24

Trabzonspor'un gol kanalları tıkandı! Santraforlar ağları sarmanın sevincini unuttu Trabzonspor'un gol kanalları tıkandı! Santraforlar ağları sarmanın sevincini unuttu Haberi Görüntüle

EMRE MOR, FENERBAHÇE FORMASINI GİYMEYE SICAK BAKIYOR

Adı birçok kulüpler anılan Emre mor için Fenerbahçe’nin devreye girdiği öğrenildi. Fatih Karagümrük forması giyen Emre Mor’u sarı lacivertliler kadrosuna katmak istiyor. Fenerbahçe yönetimi, Emre Mor için Karagümrük eski teknik direktörü Volkan Demirel'den bilgi aldı.Yeni teknik direktörü Jorge Jesus, Emre Mor için kararı verecek. Jesus, raporu sonrasında sarı lacivertliler harekete geçerek transferi sonlandırmayı istiyor. Emre Mor'un ise Fenerbahçe'de forma giymek istediği belirtiliyor.

Bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla 29 resmi maçan Emre Mor, 22'sinde ilk 11'de yer aldı. 24 yaşındaki genç yıldız 6 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading