Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe'de derbinin forveti belli oldu! Jesus formayı ona verecek!

Fenerbahçe'de derbinin forveti belli oldu! Jesus formayı ona verecek!

Spor Toto Süper Lig'in 26. Hafta maçında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Hücum oyuncularının sakatlığından dolayı Jesus'un hücum hattında şans vereceği isim belli oldu.

Spor

23.01.2024, 20:37

Süper Lig'in zirve yarışını yakındna ilgilendiren mücadelede Fenerbahçe ile Beşiktaş kadıköyde karşı karşıya geliyor. Lider Galatasaray'ın 3 puan arkasında bulunan ve Beşiktaş maçında kayıp yaşamak istemeyen Fenerbahçe'de hedef mutlak 3 puan.

Arjantin'de büyük şok! Göğüs ağrısıyla hastaneye kaldırıldı Arjantin'de büyük şok! Göğüs ağrısıyla hastaneye kaldırıldı Haberi Görüntüle

SAKATLIKLAR JESUS'UN ELİNİ ZAYIFLATIYOR

Fenerbahçe taraftarı Samandıra'dan gelen haberlerle sarsılmaya devam ediyor. Bu sezon takımın attığı 60 golden 50'sine katkı yapan Kıng, Batshuayi ve Enner Valencia'nın sakat olması taraftarda morel bozukluğuna yol açtı. 

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF için başkanlığa aday İbrahim Hacıosmanoğlu TFF için başkanlığa aday Haberi Görüntüle

PORTEKİZLİ TEKNİK ADAMIN B PLANI

Fenerbahçe SK teknik direktörü Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus, derbide ileriye Serdar Dursun ile başlamak istiyor. Bu sezon hamle oyuncusu olarak ön plana çıkan Dursun için taraftar büyük destek verecek.

Arda Turan İspanya'daki ev sahibini bezdirdi! 230 bin euro hasar Arda Turan İspanya'daki ev sahibini bezdirdi! 230 bin euro hasar Haberi Görüntüle

PEDRO İSTENİLEN SEVİYEDE DEĞİL

Bu sezon büyük umutlarla transfer edilen ve sakatlıklardan dolayı istenilen performansı sergileyemeyen Pedro, Serdar Dursun'un gerisinde bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading