Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe'de Abdullah Avcı sesleri! Resmen duyurdular!

Fenerbahçe'de Abdullah Avcı sesleri! Resmen duyurdular!

2022-2023 sezonunda Trabzonspor'da beklentileri karşılayamayan Abdullah Avcı'ya Süper Lig ekiplerinden teklifler yağıyor. Bordo mavili ekipten ayrıldıktan sonra şimdilik hiçbir takımla anlaşmayan Abdullah Avcı'nın yerli teknik direktör olarak ilk sırada olduğu belirtildi. Süper Lig'in dev kulübü Abdullah Avcı için devrede. İşte konuya dair detaylar...

Spor

23.01.2024, 20:58

Trabzonspor'u uzun aradan sonra şampiyon yapan ve 2022 2023 sezonunda takımdan ayrılan Abdullah Avcı dinlenmeye çekilmişti. Henüz resmi olarak hiçbir takımla anlaşmayan tecrübeli hoca için Fenerbahçe'nin devrede olduğu iddiası gündeme geldi. Sabah yazarı Gürcan Bilgiç'in verdiği bilgiler doğrultusunda, Fenerbahçe'de Avcı ön planda. Bilgiç'in yazısı şu şekilde; Yeni sezon bu kadroyu 'daha doğru' yönetecek teknik adamla olacak. Yönetimin yerli seçenekleri arasında Abdullah Avcı'yı ön plana aldığını duydum.

Arda Güler'li Real Madrid'den 4 gollü galibiyet: Milli futbolcunun şutu... Haberi Görüntüle

Wanda Nara sağlık durumunu açıkladı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE İÇİN İLK SIRADA

Adı Milli Takımlar ile de sıkça anılan Abdullah Avcı'nın önceliğinin kulüp takımı çalıştırmak olduğu daha önce aktarılmıştı. Deneyimli teknik adamın Fenerbahçe'nin teklifine nasıl cevap vereceği merak konusu.

Sporda şiddete hapis cezası yolda! Bakan Tunç: Taslak çalışması var Haberi Görüntüle

Macaristan-Türkiye maçına Polonyalı hakem Haberi Görüntüle

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Abdullah Avcı bu sezona istediği gibi giriş yapamamıştı. Trabzonspor'da bu sezon 23 Süper Lig maçına çıkan Avcı, 11 galibiyet 5 beraberlik 7 mağlubiyet aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading