Yandex Metrica

Fenerbahçe, Caner Erkin ve Sinan Gümüş'ün kadro dışı kaldığını açıkladı

Fenerbahçe, Caner Erkin ve Sinan Gümüş'ün  kadro dışı kaldığını açıkladı

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe, Vitor Pereira’nın kararı doğrultusunda Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ün çalışmalarını takımımızdan ayrı olarak sürdürmelerine karar verildiğini duyurdu.

Spor

23.01.2024, 17:45

Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği  Caner Erkin ve Sinan Gümüş'ün Fenerbahçe kariyeri sona eriyor.

Portekizli hocanın sol bek bölgesine savunması güçlü bir oyuncuyu tercih edeceği ve hazırlık kampında formunu beğenmediği Caner için  olumsuz rapor verdi.

Yönetime oyuncuyu istemediğini bildiren Pereira, o bölgede şu an için Novak'ı düşünüyor.

Sinan Gümüş'ten de beklediği katkıyı alamayan Portekizli, 28 yaşındaki oyuncunun  takımdan gönderilmesini istedi. 

Caner'in sözleşmesi 2022'de, Sinan'ın ise 2023'te  sona eriyor. 

Resim

Filistin Futbol Federasyonu'ndan FIFA'ya İsrail çağrısı: Derhal sonlandırın Filistin Futbol Federasyonu'ndan FIFA'ya İsrail çağrısı: Derhal sonlandırın Haberi Görüntüle

CANER PEREİRA İÇİN NE DEMİŞTİ

Göreve geldiği ilk gün Portekizli hocayı Samandıra'da karşılayan Caner Erkin, 5 yıl önce yaşanan olay sonrası Pereira ile barışmıştı.

Daha sonra açıklamalarda bulunan Caner, "Bundan sonra Vitor Pereira hocamıza laf edenin karşısına ilk ben çıkacağım. Oynasam da, kulübede otursam da takımın başarısı için elimden geleni yapacağım" demişti.

Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Haberi Görüntüle

CANER'İ 2 KULÜP İSTİYOR

Caner'in Fenerbahçe'den ayrılması durumunda Adana Demirspor ve Başakşehir'in teklifte bulunacağı öğrenildi. Oyuncunun kaderi bu hafta belli olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading