Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe Beko evinde Panathinaikos'u mağlup oldu: Son nefesimiz yetmedi

Fenerbahçe Beko evinde Panathinaikos'u mağlup oldu: Son nefesimiz yetmedi

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2021-22 sezonu 34'üncü hafta maçında Panathinaikos'u konuk etti. Sarı lacivertliler Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan mücadeleden 59-62 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe Beko'da başantrenör Aleksandar Djordjevic, mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:06

Turkish Airlines EuroLeague 34. hafta maçında Yunan temsilcisi Panathinaikos'a 62-59 mağlup olan Fenerbahçe Beko'da moraller bozuk...

Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri belli oldu! Konferans Ligi'nde kura çekimi zamanı Haberi Görüntüle

MAÇTAN ÖNE ÇIKANLAR

Fenerbahçe Beko, mücadeleye Jan Vesely, Danilo Barthel, Melih Mahmutoğlu, Dyshawn Pierre ve Pierria Henry beşiyle başladı. Pierria Henry ve Papagiannis'in karşılıklı basketleriyle başlayan maçta ilk beş dakikalık bölüm konuk takımın 7-12'lik üstünlüğüyle geçildi. Çeyreğin devamında Jeremy Evans ve Daryl Macon Jr ile üretken bir görüntü çizen Panathinaikos'a, Fenerbahçe, Achille Polonara ve Pierria Henry ikilisiyle cevap vermeye çalıştı ancak ilk çeyreği 20-22 geride tamamladı.

Ioannis Papapetrou ile ikinci çeyreğe hızlı başlayan konuk takıma, Polonara ve Vesely ile cevap veren Fenerbahçe Beko, skoru 27-32'ye getirdi. Skorer isimlerin devreye girdiği çeyreğin devamında ise soyunma odasına önde giren taraf konuk takım oldu. Floyd ve Papagiannis'in karşılıklı basketleriyle başlayan son çeyrekte skor 51-46'ya geldi. Dyshawn Pierre'in de skor yüküne ortak olduğu bu bölümde son beş dakikaya 56-51'le önde giren Fenerbahçe Beko, son 1 dakikası büyük çekişmeye sahne olan mücadeleden 59-62 mağlup ayrıldı.

Djordjevic, İsmet Akpınar'ın maç öncesi ısınmasında ufak bir sakatlık geçirdiğini belirtti.

Trabzonspor'da derbi hamleleri şekilleniyor! Abdullah Avcı'dan flaş stoper kararı Haberi Görüntüle

"KÖTÜ BİR MAĞLUBİYET OLDU"

Aleksandar Djordjevic'in açıklamaları şöyle: 

"Zor bir maç ve kötü bir mağlubiyet oldu. Tüm kalbimizle oynadık ama son nefesimiz yetmedi. Çok kolay top kayıpları yaptık, açık atışlar kaçırdık ve onlar kaçırmadı. Aslında son atış, sezona başladığımız gibi sezonu bitirmiş olduk son atışta, o şekilde başlamıştık. Guduric, Nando ve Booker’ın yokluğunda Panathinaikos’a karşı yaratıcı olmak çok zordu. Tüm yüreğimizle oynamamıza rağmen sonu iyi oynayamadık, kazanamadık. Maçtan önce ısınma esnasında İsmet de ufak bir sakatlanma, sırt spazmı oldu. Onun da katkısı olabilirdi ama durumumuz bu şekilde."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading