Yandex Metrica

Fenerbahçe Başkan Vekilinden hakem kararlarına tepki!

Fenerbahçe Başkan Vekilinden hakem kararlarına tepki!

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, "Bu akşam Fenerbahçe resmen sahada hakem tarafından ince ince doğranmıştır" dedi.

Spor

23.01.2024, 20:21

Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda oynanan ve sarı-lacivertli ekibin 2-1 kazandığı HangiKredi Ümraniyespor maçı sonrası basın mensuplarına konuşan Bilecik, yarın kamuoyuna kendi kanallarından hakem kararlarına ilişkin açıklamada bulunacaklarını söyledi.

Hakem yönetimlerinin kabul edilebilir olmadığını dile getiren Bilecik, "Yarın son derece geniş ve uzun boylu bir açıklamamız olacak. Gördüğünüz gibi bu akşam Fenerbahçe resmen sahada hakem tarafından bir anlamda sizlerin daha fazla kullandığı gibi ince ince doğranmıştır. Hakemin yönetimi bu şartlar altında bize yapmış olduğu uygulama kabul edilebilir değildir" ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi istatistikleri alt üst etti! Gol yemeyen sadece 3 takım kaldı Mauro Icardi istatistikleri alt üst etti! Gol yemeyen sadece 3... Haberi Görüntüle

SÖYLEYECEĞİMİZ BİR HAYLİ ŞEY BİRİKMİŞ VAZİYETTE

Bilecik, Hakemin çok kararsız bir yönetim sergilediğini belirterek, şu sözleri söyledi:

"Maça bakılınca sizin de kamuoyunun da bu anlamda yorumları ortak şekilde gerçeği bulacak. Yarın biz de geniş şekilde değerlendirip sizlerle paylaşacağız. 90 dakika boyunca oynanan oyunun tamamında hakikaten hakemin yapış olduğu kararsızlıklar, lehimize ve aleyhimize yapmış olduğu tutum kabul edilebilir değil. Sosyal medyaya bakınca algı yönetimi devam ediyor. Bu akşam tüm sporseverler, pozisyonları inceleyince gerçekle buluşacak. Bu şartlar altında hocamıza tekrardan teşekkür ediyoruz. Hakemlerin bu tutumlarına rağmen maçı aldığımızdan dolayı mutluyuz ama söyleyeceğimiz bir hayli şey birikmiş vaziyette. Bunları yarın detaylı şekilde sizlere anlatma şansımız olacak."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading