Yandex Metrica

Fenerbahçe-Austria Wien maçı ne zaman? Fenerbahçe-Austria Wien saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe-Austria Wien maçı ne zaman? Fenerbahçe-Austria Wien saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe-Austria Wien maçı gündemde yerini aldı. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanşında karşılaşacağı Austria Wien maçı için hazırlıklarını bitirdi. Viyana'da yapılan ilk maçta deplasmanda Fenerbahçe 2-0 galip gelmişti. Peki Fenerbahçe-Austria Wien maçı ne zaman? Fenerbahçe-Austria Wien saat kaçta, hangi kanalda?

Spor

23.01.2024, 19:40

Fenerbahçe-Austria Wien play-off maçı için geri sayım başladı. UEFA Avrupa Ligi ilk maçta deplasmanda kazanan Fenerbahçe, rövanş maçında Austria Wien ile kozlarını paylaşacak. Sarı lacivertli ekip ilk maçta avantajlı bir skorla Türkiye'ye dönmüştü. Peki Fenerbahçe-Austria Wien maçı ne zaman? Fenerbahçe-Austria Wien saat kaçta, hangi kanalda?

Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE-AUSTRIA VIEN MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe-Austria Wien maçı bu akşam Ülker Stadyumu'nda oynanacak. 

Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen şampiyonluğu garantiledi Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE-AUSTRIA VIEN MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe-Austria Wien maçı maçı bu akşam saat 20.00'de oynanacak. Karşılaşma EXXEN üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading