Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe aradığı kaleciyi buldu! İrfan Can Eğribayat'ı kadrosuna kattı

Fenerbahçe aradığı kaleciyi buldu! İrfan Can Eğribayat'ı kadrosuna kattı

Fenerbahçe aradığı kaleciyi buldu ve Göztepe kalecisi İrfan Can Eğribayat'ı kadrosuna kattı. Sarı lacivertliler kalede Altay ile forma savaşı verebilecek bir kaleci arıyordu. Birçok kaleci ismi gündeme gelmişti Sarı lacivertililer, Göztepe’nin kalesini koruyan İrfan Can Eğribayat'ı satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı.

Spor

23.01.2024, 22:11

Fenerbahçe, iki yıldır Göztepe’de forma giyen 24 yaşındaki genç file bekçisi İrfan Can Eğribayat’ı resmen transfer ettiğini açıkladı. Geçtiğimiz sezon küme düşen Göztepe’nin, Alanyaspor ile oynadığı maçta sarı kırmızılı taraftarlarla tartışan İrfan Can Eğribayat kadro dışı bırakılmıştı.

Satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak Fenerbahçe’ye imza atan İrfan Can Eğribayat, Adanaspor altyapısında yetiştmişti.

Avusturya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye-Avusturya maçı hangi kanalda... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE İRFAN CAN EĞRİBAYAT’IN TRANSFERİ AÇIKLADI

Fenerbahçe’den İrfan Can Eğribayat’ın transferiyle ilişkin yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Göztepe Spor Kulübü'nün formasını giyen İrfan Can Eğribayat'ı satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına kiralamıştır.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu.

İrfan Can Eğribayat'a ‘Ailemize hoş geldin' diyor; formamızla başarılar diliyoruz.” denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading