Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fenerbahçe aradığı golcüyü Portekiz'de buldu! Oyuncu yeşil ışık yaktı

Fenerbahçe aradığı golcüyü Portekiz'de buldu! Oyuncu yeşil ışık yaktı

Hücum hattına transfer yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe, aradığı oyuncuyu Portekiz'de buldu. Gil Vicente forması giyen Fran Navarro'yu isteyen sarı lacivertli takıma oyuncudan da yeşil ışık geldi.

Spor

23.01.2024, 22:17

Fenerbahçe'de Joao Pedro'nun sakatlığı sonrası forvet arayışı başladı. Ara transfer döneminde bu bölgeye takviye yapmak isteyen Kanarya, aradığı ismi Portekiz'de buldu. Gil Vicente'nin yıldızı Fran Navarro'yu isteyen Fenerbahçe'ye oyuncudan da iyi haber geldi.

Adeta şov yapıyor! 39 maçta 50 gol attı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN YENİ GOLCÜSÜ

Portekiz basını, forvet arayışındaki Fenerbahçe'nin Gil Vicente'nin yıldızı Fran Navarro'nun peşinde olduğunu yazmıştı.

Jorge Jesus'un forvet takviyesi için önerdiği İspanyol yıldız için yönetim girişimlere başladı. Piyasa değeri yaklaşık 5 milyon euro olan Navarro için yönetim maliyet araştırması yapıyor.

Sarı-Lacivertliler'in ilgisi, Fran Navarro'yu fazlasıyla heyecanlandırdı. 24 yaşındaki forvet, geçen sezon yakaladığı çıkışı bu sezon da sürdürüyor. Navarro, böyle bir yükseliş yakaladığı dönemde kariyerinde yeni bir adım atmak istiyor. Golcü oyuncunun bu nedenle Fenerbahçe'nin ilgisini önemli bir şans olarak gördüğü belirtildi.

Valencia altyapısından yetişen başarılı futbolcu, geçen sezon bedelsiz olarak Gil Vicente'ye transfer oldu. Fran Navarro, ilk sezonunda 35 resmi maçta 16 kez ağları sarstı. 24 yaşındaki forvet bu sezon ise Portekiz ekibinde 24 müsabakada sahaya çıkarken, 12 gol attı ve 2 de asist yaptı. Navarro ayrıca İspanya Milli Takımı'nın U16, U17, U18, U19 ve U20 kategorilerinde forma giymişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading