Yandex Metrica

Fenerbahçe, Adana Demirspor'u Mesut Özil'in golüyle yendi

Fenerbahçe, Adana Demirspor'u Mesut Özil'in golüyle yendi

Fenerbahçe'ye Arsenal'den transfer olan usta ayak Mesut Özil, Sarı Lacivertli formayla ilk golünü Adana Demirspor'a attı. Karşılaşma 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi.

Spor

23.01.2024, 17:48

Süper Lig'in ilk haftasında Yeni Adana Stadyumu'nda heyecanlı anlara sahne olan Adana Demirspor - Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısında gol sesi çıkmadı ama ikinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe 46. dakikada golü buldu. 

Sarı Lacivertlilerin usta ayağı Mesut Özil, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 

Geçen sezonun devre arasından Arsenal’den Fenerbahçe’ye transfer olan Mesut Özil, böylece Sarı Lacivertli forma altında ilk golünü atmış oldu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe, Süper Lig'deki ilk maçından galibiyetle ayrılmayı bildi. 

Sarı Lacivertli formayla ilk golünü atan Mesut Özil, takımını 3 puanın sahibi yaptı. Tam 546 gün sonra fileleri havalandıran Özil, Sarı-lacivertli takımın yeni sezona 3 puanla başlamasında başrolü üstlendi. 32 yaşındaki oyuncu, yaklaşık 1,5 yıl süren gol özlemine de son verdi.

Mesut Özil, son olarak 16 Şubat 2020'de eski takımı Arsenal'in İngiltere Premier Lig'de Newcastle United'ı 4-0 mağlup ettiği müsabakada gol sevinci yaşamıştı. Mesut, 546 gün sonra Fenerbahçe formasıyla fileleri havalandırmayı başardı.

Yıldız futbolcu, sarı-lacivertli takımda çıktığı 12. karşılaşmada ilk golünü kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading