Yandex Metrica

Fenerbahçe 8 futbolcu ile yollar ayrılıyor! Samandıra'da operasyon başladı

Fenerbahçe 8 futbolcu ile yollar ayrılıyor! Samandıra'da operasyon başladı

Son dakika haberleri... Süper Lig'de ikinci devresinde kadrosunu geliştirmek isteyen Fenerbahçe, transfer döneminde hareketli saatler yaşıyor. Yönetime rapor sunan İsmail Kartal, 8 oyuncunun yetersiz olduğunu belirterek gönderilmesini istedi.

Spor

23.01.2024, 18:40

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan Fenerbahçe, 22.hafta itibariyle lider Trabzonspor'un 17 puan gerisinde yer alıyor.

Göreve İsmail Kartal'ı getiren Sarı-lacivertliler, ikinci devrede kadrosunda değişikliğe gidecek.

Yaz transfer döneminde imza attırılan Mergim Berisha, Max Meyer olmak üzere Lemos, Allahyar, Tisserand, Samatta ve Gustavo'nun kulüple ilişkilerinin kesilmesi bekleniyor.

Şu an da Royal Antwerp'te kiralık oynayan Samatta ve Beerschot'a gönderilen Lemos'un bonvervisiyle gönderilmesi düşünülürken, şu anda takımda bulunan diğer isimlerinde önümüzdeki günlerde kulüpten ayrılma ihtimali bulunuyor.

Formula 1'in bir sonraki durağı Çin Formula 1'in bir sonraki durağı Çin Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL TAKVİYE İSTEDİ

Forvet bölgesinde eksiklik yaşadıklarını belirten 60 yaşındaki teknik adam, yönetimle yaptığı görüşmede net bir golcünün alınmasını istedi.

Bu noktada çalışmalarını sürdüren Sarı-lacivertlilerin Trabzonspor ile gol krallığı yaşayan Real Sociedad'ın oyuncusu Alexander Sörloth'a talip olduğu iddia edildi.

İspanya'da mutsuz olan Norveçli yıldızın Türkiye'ye dönmek istediği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading