Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe 6 futbolcunun transferini duyurdu! Ferdi Kadıoğlu ve 5 isimde mutlu son!

Fenerbahçe 6 futbolcunun transferini duyurdu! Ferdi Kadıoğlu ve 5 isimde mutlu son!

Son dakika haberleri... Fenerbahçe, takımda kalıp kalmayacağı merak edilen Ferdi Kadıoğlu başta olmak üzere 5 oyuncuyla yarın sözleşme imzalanacağını bildirdi.

Spor

23.01.2024, 18:59

Yeni sezonda takımdan ayrılacağına dair iddialar çıkan Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'de kaldı.

Kulüpten yapılan açıklamada bu sezonun en başarılı isimleri arasında gösterilen Ferdi Kadıoğlu başta olmak üzere Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural için yarın saat 17.30’da, 
Ülker Stadyumu 1907 Tribünü’nde imza töreni yapılacağı öğrenildi. 

Santos anında silindi! Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin ekibi açıklandı Santos anında silindi! Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin ekibi açıklandı Haberi Görüntüle

FERDİ KADIOĞLU TARAFTARI SEVİNCE BOĞDU

Sezon sonu bitecek sözleşmesinden dolayı Trabzonspor ve Galatasaray'dan teklif alan Ferdi Kadıoğlu, yapılan uzun görüşmelerin ardından sonunda yeni kontrata ikna oldu.

Sarı-lacivertlilerde gösterdiği performansla taraftarın özel ilgi gösterdiği oyuncu olan Ferdi, geçtiğimiz aylarda Türk Milli Takımını da seçtiğini duyurmuştu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, kendisini hazır olmasın halinde Portekiz ile oynanacak play-off maçı için kadroya çağırabileceği iddia edildi. 

Benfica altyapısında kadroya dahil edilen İsak Vural, geçen hafta İstanbul'a gelmişti.

Henüz 15 yaşında olmasına rağmen fiziği ile dikkat çeken İsak, Avrupa devleri tarafından da takip edilen bir oyuncu olarak ön plana çıkıyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading