Fenerbahçe 15 sene önceki rakibiyle eşleşti! 'Bir kere eledik yine eleriz'

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda İspanyol ekibi Sevilla ile eşleşti. Sarı-lacivertli taraftarlar bu sonuç karşısında sosyal medyada yaptıkları yorumlarla takımlarına destek oldu. Fenerbahçe, 2007-2008 sezonunda Sevilla'yı penaltılar sonrası elemişti.
UEFA Avrupa Ligi'nde B Grubu'nda Dinamo Kiev, Rennes ve AEK Larnaca'nın önünde lider bitiren Fenerbahçe, son 16 turunda Sevilla ile eşleşti. Geçmiş yıllarda Fenerbahçe ile rakip olan İspanyol temsilcisi sarı-lacivertlilere Şampiyonlar Lig'i son 16 turunda penaltılar sonucu elenmişti.
Temsilcimiz Fenerbahçe'nin Sevilla ile eşleşmesinin ardından Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada yorumlar yaparak takımlarına destek verdi.
RÖVANŞ MAÇI İSTANBUL'DA
Sarı-lacivertliler, geçmiş yılları akla getiren kura sonrası İspanyol devini bu kez de eleyeceklerini belirten değerlendirmelerde bulundu.
Turnuvadaki tek Türk temsilcisi Fenerbahçe, İspanya ekibi Sevilla ile eşleşti. Sarı-lacivertliler, ilk maçını 9 Mart'ta İspanya'da, rövanş karşılaşmasını ise 16 Mart'ta İstanbul'da oynayacak.
Son 16 turunda eşleşmeler şöyle:
Sevilla (İspanya)-Fenerbahçe (Türkiye)
Union Berlin (Almanya)-Union Saint-Gilloise (Belçika)
Juventus (İtalya)-Freiburg (Almanya)
Bayer Leverkusen (Almanya)-Ferencvaros (Macaristan)
Sporting Lizbon (Portekiz)-Arsenal (İngiltere)
Manchester United (İngiltere)-Real Betis (İspanya)
Roma (İtalya)-Real Sociedad (İspanya)
Shakhtar Donetsk (Ukrayna)-Feyenoord (Hollanda)
YAPMADIĞIMIZ ŞEY DEĞİL
Sosyal medyada yapılan bazı yorumlar ise şu şekilde:
