Yandex Metrica

Fener'den sol beke Brezilyalı hamlesi! Bizzat teknik direktörü açıkladı

Fener'den sol beke Brezilyalı hamlesi! Bizzat teknik direktörü açıkladı

Transfer arayışlarını sol bek mevkiine yoğunlaştıran Fenerbahçe, aradığı ismi Brezilya'da buldu. Oyuncuya Fenerbahçe'nin ilgisi hakkında bizzat teknik direktöründen açıklama geldi!

Spor

23.01.2024, 22:11

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer hamleleri birbirini kovalamaya devam ediyor. Teknik Direktör Jorge Jesus'un mutlak takviye edilmesini istediği mevkilerin başında gelen sol bek bölgesi için aranan kan Brezilya'da bulundu. 

Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u 1-0, 2-0, 2-1, 3,1 yenerse maç uzatmaya mı gider? Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u... Haberi Görüntüle

"KALMASINI İSTVERİM AMA..."

Brezilya'nın çok hit alan futbol sitelerinden BOL'da yer alan habere göre Santos Teknik Direktörü Lisca, Fenerbahçe'nin Felipe Jonatan ile ilgilendiğini açıkladı. Lisca açıklamasında "Felipe'nin takımda kalmasını isterim. Fenerbahçe'nin girişimleri ne durumda bilmiyorum. Eğer görüşmeler olumlu yöndeyse kimseyi de takımda zorla tutmam. Buna karşın kalırsa Felipe'nin bize çok yardımı dokunacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş fırsat tepti: Siyah beyazlılar öne geçtiği maçta Samsunspor'la berabere kaldı Beşiktaş fırsat tepti: Siyah beyazlılar öne geçtiği maçta Samsunspor'la berabere... Haberi Görüntüle

ARA TRANSFERDE DE GÜNDEME GELMİŞTİ

Felipe Jonatan'ın ismi geçtiğimiz sezonun ara transfer döenminde de Fenerbahçe ile anılmış ve Santos'un Sarı-Lacivertli ekipte gelen 2 milyon Euro'luk teklifi reddettiği iddia edilmişti. 2019 yılından bu yana Santos forması giyen 24 yaşındaki Brezilyalı sol bekin takımıyla 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading