Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fatih Terim ve Emre Belözoğlu Süper Lig'in yıldızı için sıraya girdi

Fatih Terim ve Emre Belözoğlu Süper Lig'in yıldızı için sıraya girdi

Son dakika haberleri... Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ve Başakşehir'in genç hocası Emre Belözoğlu Karagümrük'ün yıldızı için sıraya girdi.

Spor

23.01.2024, 18:16

Galatasaray ve Başakşehir, Fatih Karagümrük forması giyen Andrea Bertolacci'yı transfer listesine ekledi.

Bu sezon orta saha bölgesinde istikrar sağlayamayan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in İtalyan oyuncuyu ocak ayında kadrosunda görmek istediğini yönetime iletti.

Sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek 30 yaşındaki İtalyan yıldızın da Sarı-kırmızılı takıma gitmek için Karagümrük yönetimine kolaylık sağlanmasını rica etti. 

Son dakika... Herkes merak ediyordu: PFDK sevkleri açıklandı Haberi Görüntüle

EMRE BELÖZOĞLU DA DEVREDE

Aykut Kocaman'ın ayrılığı sonrası Başakşehir ile çıktığı 4 lig maçını kazanan Emre Belözoğlu, orta saha bölgesinde yaşanılan eksikliği Bertolacci ile çözmek istiyor.

Karagürmük'ün sezon sonu bedava ayrılmasının önüne geçmek için ocak ayında satması beklenen orta saha oyuncusu için en az 1.5 milyon Euro isteyeceği konuşuluyor.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu Haberi Görüntüle

BERTOLACCİ'NİN KARAGÜMRÜK PERFORMANSI

Geçen sezon devre arası bedelsiz bir şekilde takıma katılan Andre Bertolacci, 22 maçta 2 gol ve 4 asist yaparak dikkatleri çekmişti.

Yeni sezona da iyi başlayan 31 yaşındaki yıldız, ilk 3 maçta sakatlığından dolayı forma giyememesine rağmen 4.haftadan itibaren şans bulduğu 8 maçta 7 gol atmayı başardı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading