Yandex Metrica

Fatih Terim Türk futbol tarihine geçti! Monaco'da tarihi imza atıldı

Fatih Terim Türk futbol tarihine geçti! Monaco'da tarihi imza atıldı

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, Monte Carlo'da düzenlenen Golden Foot Efsaneler Ödülü'nde ayak izini vererek tarihe adını yazdırdı.

Spor

02.04.2024, 03:24

Galatasaray'da 1 UEFA Kupası ve 8 Süper Lig şampiyonluğu bulunan, A Milli Futbol Takımı'nı ise 2008'de Avrupa 3'üncülüğüne taşıyan Fatih Terim, Golden Foot Efsaneler Ödülü'nü alan ilk Türk teknik direktör oldu. 

Monako Prensliği tarafından düzenlenen Golden Foot (Altın Ayak) ödül töreninde efsaneler arasına girdi.

Türk futbol tarihinin en başarılı teknik direktörü olan 69 yaşındaki hoca, tarihi geceye ailesiyle katıldı.

Altın Ayak Efsaneler Ödülü'nü alanlar arasında Pele, Diego Armando Maradona, Eusebio, George Best, Ferenc Puskas, Gerd Müller, Alfredo Di Stefano, Karl-Heinz Rummenigge, Franz Beckenbauer, Eric Cantona, Zinedine Zidane, Paolo Maldini gibi isimler bulunuyor.

Fenerbahçe-Olympiakos Kadıköy'deki maç ne zaman, saat kaçta? FB - Olympiakos rövanş maçı hangi tarihte? Fenerbahçe-Olympiakos Kadıköy'deki maç ne zaman, saat kaçta? FB - Olympiakos... Haberi Görüntüle

FATİH TERİM'DEN GOLDEN FOOT AÇIKLAMASI

Monaco'da düzenlenen unutulmaz güne dair TRT Spor'a konuşan Fatih Terim,"Şık bir gece. Hatırlanmak, güzel anılmak, saygı duyulması. Bunlar çok güzel duygular. Ekonomik boyutu ne olursa olsun işin manevi kısmı her şeyin önünde. Onun için ne kazanırsanız kazanın, buradaki kazandıklarınızın size dönüşünü görmek bence insanı en çok mutlu eden şey" ifadelerini kullandı.

Kim Min-Jae geri dönüş için gün sayıyor Kim Min-Jae geri dönüş için gün sayıyor Haberi Görüntüle

FULYA TERİM: GURUR DUYUYORUM

Ödül sonrası açıklama yapan Fatih Terim'in 40 yıllık eşi Fulya Terim, "40 senelik bir evlilik. 40 senenin içinde birçok onur duyduğumuz şeyler oldu. Bu akşamki beni de çok heyecanlandırıyor. Duyduğum andan itibare bu heyecanı hep yaşadım. Ne kadar güzel bir şey. Yaptığı işlerinin karşılığını görmek. Uluslararsı bir alanda özelikle. İyi ki varsın. Gurur duyuyorum seninle." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading