Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fatih Terim tatiline ara verip, apar topar İstanbul'a geldi! Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor

Fatih Terim tatiline ara verip, apar topar İstanbul'a geldi! Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor

Son dakika haberleri... Galatasaray'da yapılacak 11 Haziran başkanlık seçimi öncesinde gündemi sallayan önemli bir gelişme yaşandı. Bodrum'da tatil yapan Fatih Terim'in İstanbul'a geldiği konuşuluyor. Terim'in neden geldiği belli oldu.

Spor

19.03.2024, 05:07

Galatasaray'da başkan adayı olan Dursun Özbek'in 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi öncesi Fatih Terim ile görüşeceği öğrenildi.

Kendisiyle ileriye dönük bir proje için bir araya geleceği Özbek'in Terim'e teknik direktörlük teklifi yapacağı iddia edildi.

Henüz 5 ay önce mevcut başkan Burak Elmas tarafından görevine son verilen 68 yaşındaki hocanın teklifi kabul edip, etmeyeceği merak ediliyor.

Avusturya - Türkiye maçı ne zaman, hangi tarihte? Avusturya -... Haberi Görüntüle

FATİH TERİM GALATASARAY'A DÖNÜYOR

Burak Elmas ile yaşadığı görüş ayrılığı sonrası 'Galatasaray'da son imzam' notuyla sosyal medyadan paylaşım yapan Fatih Terim'in bir daha görev almayacağı konuşulmuştu.

Camianın önce gelen isimlerinden yoğun baskı alan Terim'in Galatasaray'da 1 sezon çalışıp, şampiyon yaptıktan sonra futbol direktörü olarak hizmet vermesi istenecek.

İsmi Katar Milli Takımı ile de anılan Fatih Terim'in Galatasaray'a dönmeye sıcak baktığı ve bu hafta içi yapılacak görüşmelerde son kararını bildireceği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading