Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fatih Terim: Lazio hakikaten çok güçlü bir ekip

Fatih Terim: Lazio hakikaten çok güçlü bir ekip

UEFA Avrupa Ligi’nde yer alan E Grubu'nda oynadığı ilk maçta Serie A ekibi Lazio'yu Strakosha'nın kendi kalesine attığı gol sayesinde 1-0 yenerek Kupa 2'ye 3 puanla başladı.

Spor

23.01.2024, 21:59

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim müsabakadan sonra değerlendirmelerde bulundu.

68 yaşındaki teknik adam, “Rakibimizi iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Lazio hakikaten çok güçlü bir ekip. İleride oynamayı ve baskı yapmayı seven bir ekip. Bekleyerek, kendi sahamıza kapanarak Lazio'ya karşı pozisyon yaratmanın zor olduğunu bildiğimiz için baskıyla başladık. Rakibi hataya zorlayarak bazı toplar da kaptık. Direkt üzerimize gelmemize izin de vermedik. Oyunu dengeleyip öne de geçtik. Bir saat için çok iyi bir Galatasaray izlediğimizi söyleyebilirim. Kenarları daha iyi kullandığımızı düşünüyorum. Dar alanda, kısa mesafede takım boyunu da kısa tutarak rakibe pozisyon vermediğimiz gibi kendimiz de pozisyonlar bulduk. Kolay değil bu genç çocukların yılların Lazio'suna karşı yaptıkları.” ifadelerini kullandı.

Murat Sancak'tan olaylı derbi sonrası flaş çağrı Haberi Görüntüle

"TARAFTARLAR OYUN RİTMİNE KATKIDA BULUNDU"

Taraftar hakkında da konuşan Terim, “Bunca zaman sonra oynadığımız ve seyirciyle oynadığımız Ali Sami Yen'de galibiyetle başlamak muhteşem. Taraftarlar da ritme katkıda bulundular ve daha iyi oynar hale geldik. Maçın sonunda da skoru ve oyuncuyu koruma hamlelerimiz de doğru oldu. İlk haftaya lider girdik, bu da sevindirici.” dedi.

Grupta bulunan diğer rakiplerin de zor olduklarına dikkat çeken Terim, "Bizim önümüzdeki maçımız Alanyaspor... İnşallah taraftarımızla orada da galip geliriz. Ama siz grubu soruyorsunuz. Daha önce de söyledim. Grup herkesin her şeyi yapabileceği bir grup. İkinci maçımız Marsilya'da, çok zor bir maç olacak. Moskova yine çok zor geçecek. Burada oynayacağımız maçların hiçbiri kolay geçmeyecek, bunu bilelim. Oyun zor olacak ama bu efor, bu atmosfer bizi gruptan çıkarmaya doğru götürür.” diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading