Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fatih Terim'in hesabı HACKLENDİ! Ali Koç paylaşımı silindi

Fatih Terim'in hesabı HACKLENDİ! Ali Koç paylaşımı silindi

Türk futbolunda adından söz ettiren efsane teknik direktörler arasında yer alan Fatih Terim'in sosyal medya hesabı hacklendiği söylentisi gündem oldu. Fatih Terim, sosyal medya hesabından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yer aldığı hikaye paylaştı ve akabinde kendi kontrolü dışında böyle bir paylaşım olduğunu açıkladı ve gönderiyi sildi. 

Spor

28.01.2024, 16:11

Galatasaray'ın başarılı teknik direktörlerinden biri olan Fatih Terim, kişisel sosyal medya hesabının hacklendiğini duyurdu.

Fatih Terim'in hesabından, Galatasaray'ın sahasında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ettiği derbinin protokol tribününde birlikte oturduğu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yer aldığı bir video paylaştı.

Söz konusu videoda Fatih Terim çay içerken, Ali Koç ise sahaya bakıyordu. Ayrıca bahsi geçen paylaşımda, Fatih Terim'in Galatasaray'da görevde olduğu dönemde "Arkadaşlar biz adı geçen kişilerle rakip bile değiliz" demeci de yer aldı. Sosyal medyada kısa süre içerisinde yayılan paylaşım fark edilmesinin ardından hemen silindi.

Trabzonspor- Fenerbahçe derbi maçının VAR hakemi o isim oldu! Haberi Görüntüle

Almanya Milli Takımı'nda dikkat çeken detay: Toni Kroos ve Deniz... Haberi Görüntüle

INSTAGRAM HESABI HACKLENDİ

Yapılan paylaşıma itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayan Fatih Terim, "Bugün sosyal medya hesabıma yapılan müdahale sonrası, kontrol dışı bir paylaşımda bulunulmuştur. Kısa sürede fark edilen bu Paylaşım kaldırıldıktan sonra hesabım yeniden kontrol altına alınmıştır. Söz konusu paylaşıma itibar edilmemesini rica ederim..." açıklamasında bulundu.

Konuya dair açıklamalarda bulunan eski Galatasaray futbolcusu Necati Ateş, "Fatih Terim hocamın instagram hesabı hacklenmiştir. Hesabından kontrolü dışında yapılan ve fark edilince silinen paylaşımı dikkate almayınız." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading