Yandex Metrica

Fatih Terim ilk kez açıkladı! Netflix belgeselinde ortaya çıkan detay yıllar sonra duygulandırdı

Fatih Terim ilk kez açıkladı! Netflix belgeselinde ortaya çıkan detay yıllar sonra duygulandırdı

Son dakika haberleri... Türk futbol tarihinin en başarılı teknik direktörü olan Fatih Terim'in hayatını anlatan TERİM belgeseli bugün yayınlandı. Efsane hoca hayat hikayesiyle duygulandırdı.

Spor

23.01.2024, 19:48

Fatih Terim'in hayatını konu alan TERİM belgeseli yayınlandı. 

Çekimleri 2 sene süren belgeselde birçok eski futbolcu, teknik direktör ve kulüp başkanları rol aldı.

Kariyerinde Milan, Fiorentina, Galatasaray, Ankaragücü, Göztepe ve A Milli Takımı çalıştıran Terim, Türk futbol tarihinin en büyük başarılarından biri olan UEFA Kupası'nı 2000 yılında Galatasaray'a kazandırmıştı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bugün bakacağız, yarın oynayabilir! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bugün bakacağız, yarın oynayabilir! Haberi Görüntüle

FATİH TERİM NETFLIX BELGESELİNİ ANLATTI

Tarihi belgeseli Netflix platformuna anlatan Fatih Terim, eşi Fulya Terim ile ağladığını itiraf etti.

Çekimler sırasında yaşadıklarını hatırladığını söyleyen efsane hoca şu ifadeleri kullandı:

Adana, İstanbul, Ankara, İzmir derken Floransa, Milano, tekrar İstanbul… Anlatıyorum ama hatırladıkça başa dönüyoruz veya başka konuya geçiyoruz. Ben ne anlattığımı çok iyi hatırlıyorum tabii ama başkaları ne dedi, ne anlattı, bilmiyorum. Bir veya iki kişinin eş zamanlı çekimi yapılmış. Sadece onların birer yorumu geldi bana soru olarak. Onun dışında hiçbir şey bilmiyorum. İnanır mısınız, uzunca bir süre kimler konuştu, onu da bilmiyordum.
Neyse, dediler ki, hocam ilk iki bölüm bitti, gelin. Eşim Fulya ile izledik ve gözyaşlarımızı tutamadığımız anlar oldu. Hiç kolay değil. İnsan o an kendine yabancılaşıyor. Yani izlediğin kendi hayatın ama görüntüler, müzik, konuşmalar… Bir süre sonra son iki bölümü izledik. Bu sefer kızlarım vardı yanımda. Baktım onların da gözler doluyor. “Elinize sağlık” dedik ve çıktık. Şu an bile çok heyecanlıyım. İleride torunlarımın, “bu bizim dedemiz” diye anlatmak yerine izletecekleri bir iş olmuş. Bu duygu beni çok mutlu ediyor.

Resmen duyuruldu! İngiliz devi Barış Alper Yılmaz için elini cebine attı Resmen duyuruldu! İngiliz devi Barış Alper Yılmaz için elini cebine... Haberi Görüntüle

FATİH TERİM GALATASARAY'DAN AYRILIRKEN NELER YAŞADI?

Geçen sene Galatasaray'dan ayrıldığı döneme de değinen Fatih Terim, Çekimlere Galatasaray teknik direktörü olarak başladınız, bambaşka bir noktada bitirdiniz. O süreci nasıl yaşadınız? Bu çekimleri nasıl etkiledi? sorusuna şöyle yanıt verdi:

Hayatın içinde ne varsa futbolda da var. Bunu belgeselde de söyledim. Futbol sadece bir spor değil. Sadece çekimlere değil genel olarak belgesele, dolayısıyla hayatıma baktığınızda başladığım ve bitirdiğim pek çok şey var. Bu süreç de onlardan biriydi.

Real Madrid'in Karadeniz kaplanının peşinde! 10 milyon euro ile transferi bitirmek istiyor Real Madrid'in Karadeniz kaplanının peşinde! 10 milyon euro ile transferi... Haberi Görüntüle

FATİH TERİM: KEŞKE BABAM HAYATTA OLSAYDI

Keşke babam hayatta olsaydı da belgeselde yer alabilseydi. Ama ben daha çok izledikten sonra ne derdi, ne düşünüp hissederdi onu merak ediyorum. Açıkçası ben kimlerle görüşüldüğünü çekimlerin bitmesine yakın öğrendim. Netflix’in benden beklentisi çok netti: “Biz hayatınızın önemli kırılma anlarına dair pek çok kişiden konuyu dinliyor, anlıyoruz; peki tüm bunlar olurken Fatih Terim ne düşündü, ne hissetti?” 

Benim odaklandığım nokta da bu oldu.

Gönül tabii ki herkes olsun ister ama süre de belli. Az önceki sorunuzla birleştirerek gönlümden geçen bir şeyi de paylaşayım. Dedik ya hani dost sohbetlerinde bazen sadece bir maç, saatlerce konuşuluyor diye. Bir gün o maçın, o olayın veya o konunun içindeki kişilerle hep birlikte sohbet ederken kamera çeksin bizleri. Gülerken, itiraz ederken, kızarken veya desteklerken. Yani masa sohbetleri gibi. İnanın tadı çok başka. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading