Yandex Metrica
SON DAKİKA
Fatih Terim hakkında çarpıcı iddia! Albert Rieara İspanyol basınına açıkladı: İki yıl önce...

Fatih Terim hakkında çarpıcı iddia! Albert Rieara İspanyol basınına açıkladı: İki yıl önce...

Geçtiğimiz yıllarda Galatasaray'da oynayan ve şimdi Slovenya takımlarından Olimpija Ljubljana'nın teknik direktörü olan Albert Riera, İspanyol basınına Fatih Terim ile alakalı çarpıcı iddialarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 20:28

Olimpija Ljubljana'nda teknik direktörlük yapanAlbert Riera, İspanyol basınında Fatih Terim ile alaklaı çarpıcı iddialarda bulundu.

Son dakika! A Milli Takım kadrosu açıklandı: Rıdvan Yılmaz çıkarıldı! Haberi Görüntüle


ÖVGÜYLE BAHSETTİ

Fatih Terim'den ne öğrendiği ile alakalı bir soru soruldu. Soruya ise şu şekilde cevap verdi; "Onunla futbolcuyken de çalıştım. Antrenörlük kursuna gittiğimde beni aradı ve 'Gel buraya en iyilerle öğreneceksin' dedi. Onunla ve kulüple çok iyi bir ilişkim var." açıklamalarında bulundu.

Fatih Terim'den övgüyle bahseden İspanyol çalıştırıcı, "Başka bir kuşaktan olan teknik adamlar, kendi tarzlarını empoze etmek istiyorlar. Çok fazla bilgiye sahipler ve bu yüzden de analistin rolü her şeyden daha önemli oluyor.'dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti, 'Bir B planı, bir C planına sahip olmaya zorlanıyorsunuz. Belli ki Fatih Terim her şeyi kazanmış ve ona neyi değiştirmesi gerektiğini kim söyleyecek... İki yıl önce Beşiktaş'ın bir gol gerisinde ikinci olduk. Tıpkı ben oyuncuyken 2011'de oynadığımız gibi oynuyorduk." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading