Yandex Metrica

Fatih Terim Galatasaray'da 4 değişiklik yapacak

Fatih Terim Galatasaray'da 4 değişiklik yapacak

UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme ilk maçında St. Johnstone takımını konuk edecek Galatasaray'da kadro değişiyor.

Spor

23.01.2024, 17:45

PSV Eindhoven maçlarında şans verdiği futbolculardan beklediği katkıyı alamayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın oynanacak UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turu ilk maçında yeni oyuncularına şans verecek.

Yenilenmiş kadrosu ile İskoç rakibinin karşısına çıkacak Sarı-kırmızılılarda en az 4 farklı ismin yarın akşam sahada olması bekleniyor.

ÖMER YERİNE AANHOLT

PSV Eindhoven maçlarında sol bekte Ömer Bayram'a şans veren Terim, bu kez Crystal Palace'dan transfer edilen Patrick van Aanholt'u oynatacak.

31 yaşındaki sol bek, süratlı ve hücumdaki etkili oyunuyla dikkat çekiyor.

Ve TFF atamaları açıkladı! İşte Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri... Ve TFF atamaları açıkladı! İşte Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri... Haberi Görüntüle

BOEY SAĞ TARAFA GEÇİYOR

Son maçta sağ bekte DeAndre Yedlin’i sahaya süren Fatih Terim, Fransa'nın Rennes kulübünden transfer edilen Sacha Boey’i ilk 11’de görevlendirecek.

21 yaşındaki futbolcunun idmanlarda gösterdiği performans teknik ekibi memnun etti.

Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı Haberi Görüntüle

BERKAN VE TAYLAN MERKEZE GEÇİYOR

Orta sahada direnç göstermekte zorlanan Galatasaray'da Berkan Kutlu ve Taylan Antalyalı imdada yetişiyor.

İskoçyalı rakibi karşısında Terim'in iki oyuncuyu da aynı anda ilk 11'de sahaya süreceği öğrenildi.

Böylece sakatlığını atlatan Taylan ve Alanyaspor'dan kadroya katılan Berkan yeni sezonda ilk kez Galatasaray forması giyecek. 

Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Haberi Görüntüle

BABEL VE KEREM KANATLARA

Orta sahada Aytaç Kara'dan memnun kalan Terim, Johnstone karşısında yine 28 yaşındaki oyuncuyu oynatacak.

Ryan Babel ve  Kerem Aktürkoğlu'nu da kanatlarda düşünen Terim, santrforda kararsız kalarak Diagne ve Mostafa arasında son kararını bu akşam verecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading